Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants per a que l'experiència sigui el màxim de valuosa.
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sánchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta.
De 8 a 12:
25 €/Participant
De 13 a 18:
22 €/Participant
De 19 a 25:
17 €/Participant
De 26 a 35:
14 €/Participant
De 36 a 60:
12 €/Participant
IVA no inclòs
Joc de rol en viu

Situen als participants en situacions concretes i amb alguna problemàtica que s’ha de desencallar.

Cada persona o grup  parteixen d’unes característiques, habilitats i condicions concretes.

Els participants hauran d’anar superant diferents entrebancs i situacions a on hauran de prendre decisions, fer accions i interactuar amb la resta de companys i companyes, sempre sota el punt de vista i condicions dels rols concrets.

Temàtiques de jocs de rol a escollir:

·        Sostenibilitat i/o desenvolupament econòmic

·        Diversitat i prejudicis socials

Objectius
  • Millorar l'empatia i la capacitat d'entendre als altres.
  • Potenciar la capacitat de resolució de reptes comuns.  
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
Que farem Ens trobarem amb una situació que requerirà de les accions de cadascú i de la interacció amb la resta per trobar una resolució favorable per cada part.
El joc de rol, ens permetrà adoptar posicions que no ens són familiars, adoptar i entendre nous punts de vista. Tot des de la vessant divertida del joc, de posar-se en la pell de personatges, i sempre amb la voluntat d'entesa per arribar a acords i conclusions.
Pensat per... Equips que han de treballar molt conjuntament, que volen millorar la comunicació i les dinàmiques de reunions.
Empreses o entitats que volen millorar la feina interdepartamental.