Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Arrels Voladores és una iniciativa femenina, jove i rural amb seu a l’Alt Penedès i ales a tot Catalunya. Decreixement, consciència i ganes de fer les coses millor són alguns dels trets que caracteritzen la tasca d’aquest projecte de divulgació ambiental. Jo, la Berta, visc i jugo a existir de forma cada vegada més harmoniosa amb la natura, més despullada de futileses i més conscient de tot allò que puc fer per a minimitzar la meva petjada ambiental i, de manera que crec totalment enllaçada, ser més feliç. La meva tasca és la de tornar a les arrels…per a compartir tot allò que experimento i aprenc i volar una mica enllà.

He estudiat Ciències Socials (UOC) i Herbalisme (Chestnut School of Herbal Medicine) i m'he format en gastronomia treballant en restaurants amb sensibilitat ecològica com ara Relae (Copenhaguen) o La Via del Vi (Perpinyà).

De 8 a 14:
40 €/Participant
De 15 a 20:
25 €/Participant
De 21 a 30:
20 €/Participant
De 31 a 40:
15 €/Participant
IVA no inclòs
Reduint la petjada ecològica
Sessió formativa d'assessorament mediambiental per poder avançar cap a un model de negoci més sostenible. Avaluarem de forma conjunta i participativa els diferents aspectes a millorar del projecte i debatrem i dissenyerem un pla d'acció per reduir-ne la petjada ecològica. 

*Cal omplir un formulari previ i una possible trobada prèvia per recollir avaluar el punt de partida i les necessitats del projecte. Opcionalment, també hi pot haver un seguiment posterior a la formació. 
Objectius
  • Generar un espai d'autoavaluació i autocrítica del projecte en termes de sostenibilitat.
  • Fomentar la consciència i la sensibilització ambiental tant personal com col·lectiva.
  • Oferir i compartir recursos i estratègies per a reduir la petjada ecològica del projecte.
  • Debatre i dissenyar un pla d'acció per a fer un projecte més sostenible. 
Que farem
  • Avaluarem el punt de partida i les necessitats del projecte. en termes de sostenibilitat
  • Treballarem conjuntament per a millorar els aspectes avaluats i definir tasques de millora. 
  • Debatrem sobre les diferents problemàtiques ambientals i quin paper hi podem jugar per reduir-les i definirem un pla d'acció per a reduir la petjada ecològica del projecte. 
Pensat per... Per a projectes, empreses i entitats amb voluntat de reduir la seva petjada ecològica, i amb interès per a transmetre uns valors ecològics a través de la seva tasca.
Equips compromesos amb la responsabilitat social i que desitgen reforçar els llaços treballant junts en projectes significatius. 
Equips que valoren l'impacte positiu en la comunitat.