Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
MARC MARÍN

Coach ejecutiu acreditat PCC per la International Coach Federation. Certificat en l’Escola Europea de Coaching. Certificat ACP per ASESCO. Col·laborador en supervisions de sessions finals de coaching en l’Institut Gestalt i docent en l’Escola de coaching EDPyN. President de coaches.cat (Associació de Coaching en Català). Certificat Màster Practitioner en PNL, Programació Neurolingüística avalat per la AEPNL. Certificacions en neurocoaching, neurolideratge i Extended DISC®. Educador social i publicista, ha impartit nombrosos cursos de formació relacionats amb la comunicació efectiva, el lideratge i els processos creatius per a la gestió del canvi. Ha creat i implementat per a diverses organitzacions programes relacionats amb el Customer Experience, el lideratge i el desenvolupament professional.
https://marcmarincifre.com/
De 8 a 10:
75 €/Participant
De 11 a 14:
70 €/Participant
De 15 a 20:
65 €/Participant
De 21 a 25:
60 €/Participant
De 26 a 30:
55 €/Participant
IVA no inclòs
Les claus del treball en equip
Gestionar amb èxit el nostre equip no és una tasca fàcil. Cal que la motivació sigui comuna, que tothom hi participi i sobretot que hi trobi el seu paper. Aquesta formació us donarà les eines necessàries perquè tot l'equip se senti protagonista del projecte comú i ben segur provocarà canvis positius en la manera de relacionar-se entre els membres de l'equip. 

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Augmentar el coneixement i autoconeixement de les principals fortaleses i àrees de millora de cada un dels integrants, que incidirà en una major habilitat en la gestió dels equips.
  • Reforçar l'expressió interpersonal així com la cohesió de tots els membres dels equips de treball.


Que farem
La metodologia de la sessió serà teòrica-pràctica, amb dinàmiques vivencials relacionades amb el seu dia a dia, que els ajudin a expressar idees, pensaments i experiències i que contribueixin a integrar els conceptes apresos en la sessió en relació amb la comunicació i la gestió dels equips. 

La formació es divideix en dues sessions:

SESSIÓ TEÒRICA DE MODELS RELACIONALS I FASES DELS EQUIPS DE TREBALL:
Models relacionals: 2 hores
Aspectes bàsics relacionats els models relacionals i les fases d’evolució naturals dels equips de treball, donant eines
per a l’evolució de les fases i fomentant aspectes claus com la confiança i la responsabilitat individual.

SESSIÓ PRÀCTICA D’EXPRESSIÓ I COHESIÓ D’EQUIP:
Dinàmiques d’expressió i cohesió d’equips: 2 hores Dinàmiques d’identificació del nivell de cohesió de l’equip de treball i de foment d’una comunicació eficaç, relacionada amb el seu dia a dia i generadora de cohesió interna i compromís.
Pensat per...
Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
Equips de treball que vulguin millorar la productivitat del grup.