Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
CETACEA

L’associació es dedica a realitzar estudis relacionats amb les espècies marines del litoral català, els seus hàbitats i ecosistemes, que ens permetin tenir un millor coneixement de les espècies que habiten les aigües del litoral català, quines són les amenaces que els afecten i quines són les actuacions que s'hi poden portar a terme per afavorir-ne la conservació. També treballen dins l’àmbit formatiu i de conscienciació a partir d’activitats al litoral i al mar, i treballen en campanyes de comunicació per a la protecció del medi marí català. Un equip molt potent de persones que s’estimen el mar i ens faran estimar amb les seves propostes.

De 8 a 10:
97.5 €/Participant
De 11 a 15:
70.9 €/Participant
De 16 a 19:
48.75 €/Participant
De 20 a 25:
39 €/Participant
De 26 a 30:
55.4 €/Participant
De 31 a 35:
46.45 €/Participant
De 36 a 40:
40 €/Participant
De 41 a 45:
35.15 €/Participant
De 46 a 50:
31.3 €/Participant
IVA no inclòs
Plàstics al mar, no
L'associació Cetàcea ens acompanyarà durant tot el matí en aquesta acció mediambiental i sostenible, que consisteix amb una neteja de residus plàstics de la costa mediterrània, alhora que prenem consciència i iniciem accions per incidir en la minimització d'aquesta problemàtica. 
Objectius
  • El foment de la cohesió grupal.
  • Sensibilitzar i conscienciar les persones sobre la problemàtica dels residus marins, així com trobar solucions per promoure el reciclatge i l'economia local i circular.
  • Apropar i contribuir al reciclatge i reutilització de residus
  • Valorar críticament la intervenció humana al medi ambient i adoptar comportaments que afavoreixin la protecció del medi natural.
  • Fomentar el coneixement sobre la gran biodiversitat de les platges mediterrani
  • Ampliar les accions RSC així com la consolidació de la imatge de l'empresa compromesa amb l'entorn.
Que farem A partir d'unes instruccions i amb el material adequat els  procedirem a la recollida de plàstic de l'espai d’interès natural dels Colls i Miralpeix i la part de la riera i la platja de Sitges, a banda d'introduir-nos de manera preventiva en els camins que vessen al mar d'on provenen la majoria de plàstics cap al mar quan hi ha temporal. Abans de dinar, mirarem d’esbrinar la procedència dels diferents plàstics i plantejarem accions a llarg termini dins del nostre entorn que puguin ajudar a minimitza aquesta situació amb una explicació de  la problemàtica de contaminació de la nostra costa, a partir de la qual ens centrarem  en un dels problemes sobre el que podem actuar com a consumidors, el plàstic. 
Pensat per...
  • Equips que volen fer una diferència positiva en la seva comunitat i en el planeta, alhora que fomenten la cohesió dins del grup i promouen valors de responsabilitat social empresarial.
  • Equips d'empreses i organitzacions que volen contribuir activament a la conservació dels oceans i la protecció del medi ambient marí.
  • Grups que volen fer una diferència positiva en el medi ambient, alhora que promouen la col·laboració i el sentiment d'orgull i propòsit dins del grup.