Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants per a que l'experiència sigui el màxim de valuosa.
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sánchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta.
De 8 a 18:
34 €/Participant
De 19 a 25:
20 €/Participant
De 26 a 39:
18 €/Participant
De 40 a 50:
15 €/Participant
De 51 a 65:
14 €/Participant
De 66 a 99:
13 €/Participant
IVA no inclòs
Àpat dinamitzat
En funció del número de participants i de l'espai, es farà un sopar amenitzat per un joc de rol en viu. 
A través de diferents pistes i posant en pràctica totes les vostres habilitats comunicatives i deductives haureu d'aconseguir descobrir el gran enigma abans d'acabar-vos el menjar!
Objectius
  • Estimular la confiança entre membres de l'equip.
  • Enfortir els llaços entre companys/es.
  • Resoldre reptes de manera conjunta.
Que farem Joc de rol en viu, on cada participant es convertirà en un personatge i tindrà un objectiu únic fins al final de la vetllada, tot acompanyat d'un dinar/sopar per posar-nos en situació.
Activitat en la qual haurem de veure des d'un altre punt de vista, a aquelles persones amb les quals compartim espais dia a dia, doncs no sabrem qui és qui i quins objectius amaguen fins al final de l'àpat.

Pensat per...
Empreses i entitats i d'altres col·lectius amb equips humans que vulguin millorar el clima de treball.
Equips de treball que vulguin conèixer-se millor i establir vincles amb tot el departament o la resta de l'empresa.