Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Isidre Also.

Expert en comunicació, protocol i organització d'esdeveniments, amb una sòlida formació acadèmica en relacions públiques, direcció general i estratègia i competitivitat regional. Amb una àmplia experiència pràctica, destaca per la seva capacitat d'articular estratègies de comunicació efectiva, maneig de protocol en diverses situacions i organització de esdeveniments de tot tipus. L’Isidre ofereix coneixements profunds i pràctics, aportant valor a les seves formacions amb solucions innovadores i estratègiques en el món de la comunicació i els esdeveniments.

De 8 a 10:
53.75 €/Participant
De 11 a 14:
39.1 €/Participant
De 15 a 20:
29 €/Participant
De 21 a 25:
20.5 €/Participant
De 26 a 30:
16.6 €/Participant
IVA no inclòs
Comunicació verbal i no verbal
Explorant les subtilitats del llenguatge oral i gestual, aprendreu a interpretar i utilitzar amb destresa les paraules i el llenguatge del cos per transmetre missatges efectius i coherents. Descobrireu la importància de la congruència entre la paraula i la expressió corporal, aprenent com harmonitzar-les per comunicar amb claredat i impacte. Aquest curs us dotarà de les eines per entendre i millorar les vostres pròpies habilitats comunicatives en tots els àmbits de la vida
Objectius

Dominar la sincronia entre comunicació verbal i no verbal

Desenvolupar la comprensió i interpretació del llenguatge no verbal

Potenciar l’expressivitat i la claredat en les comunicacions.

Millorar la presència comunicativa.

Que farem Us convidem a explorar les dinàmiques essencials de la interacció humana. A través d'exemples concrets, exercicis pràctics i simulacions, aprendreu a sintonitzar la vostra expressió verbal amb el llenguatge corporal per transmetre missatges coherents i concisos. Desxifreu i interpreteu amb precisió els gestos, les expressions facials i les postures, adquirint habilitats per entendre les subtileses dels missatges no verbals.
Pensat per...

Equips que desitgen millorar la seva capacitat per interpretar i utilitzar eficaçment el llenguatge corporal en les seves interaccions diàries.

Grups que volen explorar i comprendre millor com la comunicació verbal i no verbal influeix en les seves interaccions personals i professionals, fomentant una comunicació més efectiva i relacions més fortes.

L'activitat 'Comunicació verbal i no verbal' la podràs realitzar en les següents fórmules: