Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Supra Intra

Després d'una dilatada experiència en el món empresarial com a responsable de compres i de gestió de projectes, així com en la gestió de projectes socials, la Núria s'ha consolidat els darrers anys com una destacada  facilitadora de banys de bosc.
El bany de bosc s'entén com a concepte terapèutic on el terapeuta és el mateix bosc, no la guia. Acompanya als participants a connectar amb la natura a través de la connexió amb un mateix, amb l'ús de tots els sentits com a vehicle. La Núria, enamorada i defensora de la natura, posa tota les seves habilitats personals i de comunicació perquè les diferents propostes sempre vinculades amb la connexió amb la natura siguin un autèntic reset des d'on continuar el camí amb noves perspectives i energies. 
De 8 a 15:
42 €/Participant
IVA no inclòs
Bany de bosc: Humanitat i natura
Primer prenem consciència de: COMUNICACIÓ - RELACIÓ – VINCLE. Cadascun d’aquests conceptes és esquemàticament el mateix però prolongat i mantingut en el temps (tot i que també hi ha altres factors que intervenen). Una espècie de canal no físic a través del qual es comparteixen recíprocament dades de diferents formats generant diferents realitats. 

La primera de totes les relacions es la relació interna. Aquella que cohesiona la meva ment (entitat pensant) amb la resta del meu ésser. Aquella que existint, m’ancora en el present. A traves d’aquesta proposta de bany de bosc, prenc consciència d’aquest primer vincle tot viatjant i sentint els meus dispositius sensorials. Incorporo la meva entitat física en la meva consciència dotant-la de cos i sensacions, expandint-la més enllà del meu pensament i integrant la informació que l’entorn em brinda. 

I jo....m’hi incloc quan hi penso en la natura? Com em relaciono amb ella? 
Obrim els altres canals comunicatius, més enllà de la ment i més enllà dels humans. Em relaciono amb entorn viu, en formo part. Em distingeixo com a humà tot identificant i reconeixent els altres essers vius. Comparteixo i gaudeixo de la meva humanitat dins de la xarxa de la vida. Poder compartir les meves sensacions amb els altres crea un cercle de confiança i enriquiment mutu. 
Objectius El present, un “lloc” poc habitat. Aprendrem a “venir”. Des de el present, el futur no existeix. Em capacito per modelar el futur com més convingui.  
Incremento el meu pensament creatiu. Identificar el meu paper dins de la comunicació i empoderar-me del meu canal i missatge. 
Prendre consciència de la pròpia natura et posa en un punt d’observació de la realitat diferent. On et situarà a tu? 
Compartir i escoltar els  altres. A través de invitacions senzilles on els individus comparteixen sensacions nodrint l’espai d'autenticitat, respecte i humanitat. 
Que farem Dies abans rebreu un correu inspirador. No és imprescindible haver-lo llegit per participar. Es una espècie d’aperitiu per anar preparant la ment a veure les coses des de una perspectiva diferent. 
En la introducció es comentarà la informació enviada per estar tots a mateix nivell d’informació. Després ens mourem en un espai boscós còmode i proper tot fent i responen a invitacions que la guia ens va enfilant per fer aquest viatge de descoberta i ampliació. Donarem sentit sensorial als conceptes. Podrem ser nosaltres des de un lloc frescament nou i compartir aquest sentir.
Pensat per... Qualsevol persona o grup que vulgui experimentar la senzillesa i el plaer de la vida tot identificant i extraient el que és superflu i sabent-se i sentint-se part de la gran xarxa de la vida. 
L'activitat 'Bany de bosc: Humanitat i natura' la podràs realitzar en les següents fórmules:
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Natura i cultura en equip
De 8 a 60 participants
Fórmula 100% activa, on les activitats es realitzen en el medi natural, fomenten el bon ambient amb l'equip, a través de la descoberta, la natura, la cultura, l'esport o l'aventura. La connexió amb l'entorn serà el millor context per a fer pinya.

Objectius

  • Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball.
  • Fomentar la coneixença de l'equip en un context diferent al de la feina.
  • Generar relacions conscients i respectuoses amb el medi natural.

Llegir-ne més
Des de 45 €/px
> Vivències compartides
2 DIES - 1 NIT BONIFICABLE
FÓRMULA Team building 2 dies
De 20 a 100 participants
Aquesta fórmula combina una activitat específica de foment de la cohesió de grup amb una altre de caire esportiu o de descoberta de l'entorn natural. Es realitza una pensió completa a la casa (sopar, allotjament, esmorzar i dinar) i es pot completar amb una altre activitat al matí o la tarda i/o a la nit (Consultar)

Objectius:
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball
Crear espais d'interacció entre equips.
Fomentar l'interès i el respecte per la natura

Llegir-ne més
Des de 84 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Aventura a la natura
De 15 a 50 participants

Sortir de l’espai de confort i posar-nos davant nous reptes, ens situa en un estat especial per ser conscients de la gestió d’emocions, poder aflorar la creativitat o generar moments d’autosuperació i de motivació grupal.

Amb aquesta fórmula combinarem el petit circuit d’aventura de Can Foix, que a la vegada que ens generarà un reguitzell d’emocions és senzill i garanteix que el pugui fer tothom, combinable amb altres experiències per treballar i viure en equip.


Objectius de la jornada:

  • Reforçar els vincles amb els companys i companyes.
  • Tenir una visió positiva davant els reptes.


Llegir-ne més
Des de 47 €/px
> Vivències compartides
BANY DE BOSC I MÉS
FÓRMULA Cor verd
De 8 a 15 participants
Una manera diferent de connectar amb la natura i un mateix, fent simbiosi amb el bosc. Un pas important per prendre consciència de la importància què tenim com a individus per a la preservació de medi natural.  Es pot combinar amb una experiència de cohesió o de vivència compartida.

Objectius
Fomentar l'interès i el respecte per la natura.
Fomentar i mantenir el benestar dels equips humans.
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball.
Llegir-ne més
Des de 70 €/px
> Responsabilitat social
DE LA VINYA A LA COPA
FÓRMULA Verema
De 8 a 30 participants
Fórmula per apropar-nos al món del vi i la temporada de verema. Combineu un tast de vins o visites als cellers amb una activitat de cohesió d'equip o vivència compartida.
Descobrireu i gaudireu dels fruits que ens ofereix el nostre territori en bona companyia.

Objectius
  • Augmentar la coneixença entre els membres de l'empresa
  • Sensibilitzar pel coneixement i conservació del territori
Llegir-ne més
Des de 66 €/px
> Vivències compartides