Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Music Training Lab

La seva missió és acompanyar persones i equips per a un millor rendiment i benestar cap a objectius, tant  personals com  professionals,  en la recerca tant de claredat en la situació actual, així com en l´equilibri en el canvi per transitar a l'estat desitjat. El seu camí ha anat evolucionant i integrant els seus coneixements mitjançant l’estudi, l’experiència, guiats per la intuïció i la diversió seguint les pistes d'aquest camí únic que és la vida. Utilitzen aquestes habilitats en l’entorn educatiu i corporatiu dissenyant programes de desenvolupament personal i organitzacional tant a nivell nacional com internacional. Les seves sessions són tota una experiència musical i emocional. 

Web.:  Music Training Lab


De 8 a 10:
205 €/Participant
De 11 a 14:
125 €/Participant
De 15 a 20:
103 €/Participant
De 21 a 30:
80 €/Participant
IVA no inclòs
Música circular
La música és una eina perfecta per a treballar les claus d'un bon lideratge des d'una perspectiva no habitual i pot ajudar a definir estratègies de treball mai pensades. Si ens movem, canviem el punt de vista. Si ens movem amb música, encara anem més enllà... però si a més la fem nosaltres, la creativitat explota i el sentiment de grups s'enforteix. Una activitat innovadora on tothom se sent còmode i aprèn, a més de gaudir de bons moments en grup. 

CURS BONIFICABLE AMB EL CRÈDIT FORMATIU - FUNDAE - 
En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Reforçar vincles i el lideratge personal.
  • Focalitzar-nos en l'estratègia.
  • Creativitat dinàmica a través de la música.
  • Es poden adaptar objectius segons les necessitats.
Que farem A partir de la música i dels ritmes conjunts treballarem la major comprensió de les interdependències de l'equip com a sistema. Prendrem consciència en les claus de la comunicació i actitud en equip, i crearem i reforçarem els radars per al lideratge personal. 
Pensat per... Equips de persones que desitgin profunditzar en l'optimització  de la comunicació amb dinàmiques vivencials per a un millor rendiment col·lectiu elaborant estratègies.
L'activitat 'Música circular ' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor