Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Music Training Lab

La seva missió és acompanyar persones i equips per a un millor rendiment i benestar cap a objectius, tant  personals com  professionals,  en la recerca tant de claredat en la situació actual, així com en l´equilibri en el canvi per transitar a l'estat desitjat. El seu camí ha anat evolucionant i integrant els seus coneixements mitjançant l’estudi, l’experiència, guiats per la intuïció i la diversió seguint les pistes d'aquest camí únic que és la vida. Utilitzen aquestes habilitats en l’entorn educatiu i corporatiu dissenyant programes de desenvolupament personal i organitzacional tant a nivell nacional com internacional. Les seves sessions són tota una experiència musical i emocional. 

Web.:  Music Training Lab


De 8 a 10:
205 €/Participant
De 11 a 14:
125 €/Participant
De 15 a 20:
103 €/Participant
De 21 a 30:
80 €/Participant
IVA no inclòs
Música circular
La música és una eina perfecta per a treballar les claus d'un bon lideratge des d'una perspectiva no habitual i pot ajudar a definir estratègies de treball mai pensades. Si ens movem, canviem el punt de vista. Si ens movem amb música, encara anem més enllà... però si a més la fem nosaltres, la creativitat explota i el sentiment de grups s'enforteix. Una activitat innovadora on tothom se sent còmode i aprèn, a més de gaudir de bons moments en grup. 

CURS BONIFICABLE AMB EL CRÈDIT FORMATIU - FUNDAE - 
En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Reforçar vincles i el lideratge personal.
  • Focalitzar-nos en l'estratègia.
  • Creativitat dinàmica a través de la música.
  • Es poden adaptar objectius segons les necessitats.
Que farem A partir de la música i dels ritmes conjunts treballarem la major comprensió de les interdependències de l'equip com a sistema. Prendrem consciència en les claus de la comunicació i actitud en equip, i crearem i reforçarem els radars per al lideratge personal. 
Pensat per... Equips de persones que desitgin profunditzar en l'optimització  de la comunicació amb dinàmiques vivencials per a un millor rendiment col·lectiu elaborant estratègies.
L'activitat 'Música circular ' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
FÓRMULA Calçotada en equip
De 8 a 150 participants
Fórmula vivencial, on compartirem una tradició com és la calçotada tot aprenent a fer calçots, a menjar-los (que no és fàcil!) mitjançant dinàmiques de grup, tot  compartint una bona estona amb la resta de l'equip. Podeu combinar l'activitat de fer calçots amb una altra activitat de team building, de vivència compartida o de RSE.
Llegir-ne més
Des de 60 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
2 DIES I 1 NIT FORMACIÓ I EQUIP
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor