Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Express Yourselfi és la casa de l'oratòria al Penedès. Creiem que tothom pot ser un gran comunicador i fem que la gent gaudeixi de l'art de parlar en públic a través de formacions dinàmiques on predomina la pràctica i amb metodologia teatral tan en català, castellà i anglès. Parlar en públic amb eficàcia i seguretat no només ajuda a crear millors professionals, empreses més competitives o líders capaços d'elaborar discursos persuasius, sinó que també augmenta l'autoestima i confiança personal, potencia les relacions i permet desenvolupar la intel·ligència emocional. La seva fundadora Xènia Castelltort és una formadora internacional apassionada de la comunicació així com el seu equip. 
De 8 a 10:
95 €/Participant
De 11 a 14:
83 €/Participant
De 15 a 20:
70 €/Participant
De 21 a 25:
53 €/Participant
IVA no inclòs
Elevator Pitch
L’Elevator Pitch és una forma de presentació que consisteix a explicar de forma breu (entre 2 i 4 minuts) una idea de negoci, una empresa o un projecte.
En funció del destinatari de la presentació té diferents enfocs ( Inversors,empresaris, accionistes, clients) i per tant els assistents aprendran a elaborar icomunicar amb claredat i seguretat un Elevator Pitch depenent de la seva audiència

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Estructura Elevator Pitch
  • Adaptar-nos al perfil de l’interlocutor
  • Resumir la informació
  • Controlar el llenguatge verbal i no verbal
  • Transmetre energia i passió
Que farem A través d'una metodologia dinàmica, aprendre'm les claus per comunicar eficaçment allò que volem dir, posarem en pràctica tot el que hem de tenir en compte a l'hora de fer un elevator pitch Exposar clarament i de manera resumida les nostres idees i mostrar seguretat per generar un impacte en el nostre interlocutor.
Pensat per... Empreses de nova creació, grups d'emprenedors i departaments que fan de la comunicació al seva eina de treball i volen aprendre noves eines per presentar el seu projecte d'una forma clara i eficaç.