Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Express Yourselfi és la casa de l'oratòria al Penedès. Creiem que tothom pot ser un gran comunicador i fem que la gent gaudeixi de l'art de parlar en públic a través de formacions dinàmiques on predomina la pràctica i amb metodologia teatral tan en català, castellà i anglès. Parlar en públic amb eficàcia i seguretat no només ajuda a crear millors professionals, empreses més competitives o líders capaços d'elaborar discursos persuasius, sinó que també augmenta l'autoestima i confiança personal, potencia les relacions i permet desenvolupar la intel·ligència emocional. La seva fundadora Xènia Castelltort és una formadora internacional apassionada de la comunicació així com el seu equip. 
De 8 a 10:
95 €/Participant
De 11 a 14:
83 €/Participant
De 15 a 20:
70 €/Participant
De 21 a 25:
53 €/Participant
IVA no inclòs
Elevator Pitch
L’Elevator Pitch és una forma de presentació que consisteix a explicar de forma breu (entre 2 i 4 minuts) una idea de negoci, una empresa o un projecte.
En funció del destinatari de la presentació té diferents enfocs ( Inversors,empresaris, accionistes, clients) i per tant els assistents aprendran a elaborar icomunicar amb claredat i seguretat un Elevator Pitch depenent de la seva audiència

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
 • Estructura Elevator Pitch
 • Adaptar-nos al perfil de l’interlocutor
 • Resumir la informació
 • Controlar el llenguatge verbal i no verbal
 • Transmetre energia i passió
Que farem A través d'una metodologia dinàmica, aprendre'm les claus per comunicar eficaçment allò que volem dir, posarem en pràctica tot el que hem de tenir en compte a l'hora de fer un elevator pitch Exposar clarament i de manera resumida les nostres idees i mostrar seguretat per generar un impacte en el nostre interlocutor.
Pensat per... Empreses de nova creació, grups d'emprenedors i departaments que fan de la comunicació al seva eina de treball i volen aprendre noves eines per presentar el seu projecte d'una forma clara i eficaç.
L'activitat 'Elevator Pitch' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

 • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
 • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
 • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
 • Crear equips cohesionats
 • Millorar el treball en equip
 • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor