Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Món íber Rocs és una entitat que treballa per a la recerca i la difusió de la cultura ibèrica.

Realitza tasques de Difusió del Patrimoni: Gestió i Visites guiades a jaciments ibèrics

També es dedica a la realització d’excavacions arqueològiques, a consolidacions de patrimoni arqueològic i a l'estudi de Materials ceràmics i Carpologia.

Treballen l'arqueologia amb molta passió, i aquesta la transmeten a tots aquells que tenen l'oportunitat de gaudir del treball arqueològic amb el seu equip. Un treball imprescindible per la nostra història. 

Amb la col·laboració de: 
Ajuntament de Banyeres del Penedès
Generalitat de Catalunya (Patrimoni)
De 8 a 14:
35 €/Participant
De 15 a 20:
30 €/Participant
De 21 a 25:
25 €/Participant
De 26 a 40:
20 €/Participant
De 41 a 60:
15 €/Participant
IVA no inclòs
Treballem per la nostra història
L'àrea arqueològica de Les Masies de Sant Miquel, a Banyeres del Penedès serà un dels jaciments més importants de Catalunya, ja que al ser una troballa recent, encara hi ha molt feina per endavant. Els arqueòlegs que treballen al jaciment constaten que es tracta de la ciutat més gran de la Cossetània Oriental i que es troba en molt bon estat de conservació. Cada dia s'hi troben objectes i restes de gran valor historiogràfic que ajuden a reconstruir la vida en aquella època. Qui sap si, entre tant material, acaba apareixent la pedra Rosseta dels ibers...Una tasca de tal magnitud requereix de moltes mans, mans de persones que s'estimen el territori.
Objectius
Donar suport a les tasques d'excavació i classificació del Jaciment.
Fomentar la consciència i la sensibilització cap al coneixement i conservació del territori.
Ampliar les accions RSC així com la consolidació de la imatge de l'empresa compromesa amb l'entorn social.

Que farem Passarem el matí al Jaciment Iber de les Masies de Sant Miquel, explorant, cavant, rascant, classificant i realitzant totes aquelles tasques que un arqueòleg fa quan es troba en una excavació. Abans , durant i després, aprendrem moltes coses sobre els ibers, sobre la arqueologia i sobre el treball en equip. Un cop acabada la feina, ens desplaçarem a una Masia aper a fer un merescut àpat. 
Pensat per...
Per a projectes, empreses i entitats amb voluntat de col·laborar per la millora d'oportunitats amb interès per a transmetre uns valors socials a través de la seva tasca.

Els ingressos reportats per aquesta acció RSC MÓN IBER ROCS els destina a la millora de material divulgatiu i de treball als jaciments on treballa.