Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Express Yourselfi és la casa de l'oratòria al Penedès. Creiem que tothom pot ser un gran comunicador i fem que la gent gaudeixi de l'art de parlar en públic a través de formacions dinàmiques on predomina la pràctica i amb metodologia teatral tan en català, castellà i anglès. Parlar en públic amb eficàcia i seguretat no només ajuda a crear millors professionals, empreses més competitives o líders capaços d'elaborar discursos persuasius, sinó que també augmenta l'autoestima i confiança personal, potencia les relacions i permet desenvolupar la intel·ligència emocional. La seva fundadora Xènia Castelltort és una formadora internacional apassionada de la comunicació així com el seu equip. 
De 8 a 10:
95 €/Participant
De 11 a 14:
83 €/Participant
De 15 a 20:
70 €/Participant
De 21 a 30:
53 €/Participant
IVA no inclòs
Presentacions eficaces
Els continguts d’una presentació poden ser excel·lents però si no es comuniquen bé no aconseguirem l’impacte desitjat. 
En aquest curs explicarem les tècniques clau per poder fer una bona presentació en públic que sigui clara, que es recordi i mostrant seguretat. 
Ho podreu aplicar a la vostra vida tant si heu de presentar un projecte empresarial com si heu de dir unes paraules en un sopar d’empresa. 

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius Controlar la veu i la dicció
Mostrar seguretat amb el llenguatge no verbal 
Saber gestionar l’espai 
Controlar el temps per a cada part de la presentació 
Estructurar la presentació perquè capti l’atenció 


Que farem A través d'una metodologia dinàmica, posarem en pràctica tot el que hem de tenir en compte a l'hora de fer la nostra presentació, aprendre'm les claus per comunicar eficaçment allò que volem dir, a tenir en compte el temps, la dicció, cuidar la nostra veu. Exposar clarament i de manera específica les nostres idees i transmetre l'energia ila passió que hi posem per a que les nostres presentacions siguin recordades i aconseguim l'efecte desitjat.
Pensat per... Empreses que es dediquen a treballar de cara a les persones, departaments de comunicació, vendes, coordinadors d'equips i totes aquelles que vulguin millorar la comunicació dins i fora del seu projecte.