Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Supra Intra

Després d'una dilatada experiència en el món empresarial com a responsable de compres i de gestió de projectes, així com en la gestió de projectes socials, la Núria s'ha consolidat els darrers anys com una destacada  facilitadora de banys de bosc.
El bany de bosc s'entén com a concepte terapèutic on el terapeuta és el mateix bosc, no la guia. Acompanya als participants a connectar amb la natura a través de la connexió amb un mateix, amb l'ús de tots els sentits com a vehicle. La Núria, enamorada i defensora de la natura, posa tota les seves habilitats personals i de comunicació perquè les diferents propostes sempre vinculades amb la connexió amb la natura siguin un autèntic reset des d'on continuar el camí amb noves perspectives i energies. 
De 8 a 15:
30 €/Participant
IVA no inclòs
Bany de bosc: Cohesió a través de la Reciprocitat
En aquesta proposta de bany de bosc primerament prenem consciència de: COMUNICACIÓ - RELACIÓ – VINCLE. Cadascun d’aquests conceptes és esquemàticament el mateix però prolongat i mantingut en el temps (tot i que també hi ha altres factors que intervenen). Es a dir l’acte de comunicació, al llarg del temps pot constituir una relació, i aquesta de nou al llarg del temps, pot acabar constituint un vincle. Una espècie de canal no físic a través del qual es comparteixen recíprocament dades de diferents formats generant diferents realitats. La primera de totes les relacions es la relació interna. Aquella que cohesiona la meva ment (entitat pensant) amb la resta del meu ésser. Aquella que existint, m’ancora en el present. Moltes vegades és una relació menystinguda i aquesta mancança pot ser l’origen de moltes disfuncions personals, interpersonals i per conseqüència també laborals. A traves d’aquesta proposta de bany de bosc, prenc consciència d’aquest primer vincle tot viatjant i sentint els meus dispositius sensorials. Incorporo la meva entitat física en la meva consciència dotant-la de cos i sensacions, expandint-la més enllà del meu pensament i integrant la informació que l’entorn em brinda. D’aquesta manera reinicialitzo la meva capacitat comunicativa des de l’origen i me’n adono de l’abast que aquesta presa de consciència física/sensorial té en la meva capacitació comunicativa de cada dia i en tots els àmbits de la meva vida. A partir d’aquesta primera ordenació em puc reordenar i relacionar amb els altres més cohesionat per dins i per tant per fora. Diferents vivències a la natura m’obren a redimensionar la percepció de mi, del altre i de la comunicació entre els dos
Objectius El present, un “lloc” poc habitat. Aprendrem a “venir” al present. Des de el present, el futur no existeix. 
Em capacito per modelar el futur com més convingui. 
Incremento el meu pensament creatiu. Identifico el meu paper dins de la comunicació i m’empodero del meu canal i missatge. 
Sento, comparteixo i escolto, primer a mi i després als altres. A través de invitacions senzilles en els que els cadascú comparteix sensacions nodrint l’espai de autenticitat, respecte i humanitat. 
Experimento la reciprocitat amb el meus companys
Que farem Dies abans rebràs un correu inspirador. No és imprescindible llegir-lo per participar. Es una espècie d’aperitiu per anar preparant la ment a veure les coses des de una perspectiva diferent. 
En la introducció es comentarà la informació enviada per estar tots a mateix nivell d’informació. 
Després ens mourem en un espai boscós còmode i proper tot fent i responen a invitacions que la guia ens va enfilant per fer aquest viatge de descoberta i ampliació. 
Donarem sentit sensorial als conceptes. Sentirem la reciprocitat.
Pensat per... Equips que busquen una connexió més profunda amb la natura i entre ells mateixos. 
Equips que valoren la introspecció i el creixement personal.
L'activitat 'Bany de bosc: Cohesió a través de la Reciprocitat' la podràs realitzar en les següents fórmules:
FÓRMULA Calçotada en equip
De 8 a 150 participants
Fórmula vivencial, on compartirem una tradició com és la calçotada tot aprenent a fer calçots, a menjar-los (que no és fàcil!) mitjançant dinàmiques de grup, tot  compartint una bona estona amb la resta de l'equip. Podeu combinar l'activitat de fer calçots amb una altra activitat de team building, de vivència compartida o de RSE.

Objectius:
  • Millorar les relacions personals i el clima de treball
  • Millorar les habilitats comunicatives.
  • Aprendre a fer una gestió eficient del temps
  • Aprendre a competir,  treure profit del fracàs i gestionar la victòria en positiu
  • Crear espais d'interacció entre equips.
Llegir-ne més
Des de 60 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Natura sàvia
De 25 a 40 participants

Les abelles són el millor exemple de treball en equip i organització. En aquesta jornada descobrirem el món de les abelles alhora que aprenem d’elles, dels companys i companyes i apliquem l’exemple d’aquests petits insectes al nostre dia a dia, per millorar les nostres competències organitzatives i de treball en equip.


Objectius de la jornada:

  • Millora de les habilitats comunicatives
  • Treballar en equip
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Fomentar l'interès i el respecte cap a la natura

Llegir-ne més
Des de 49 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
BANY DE BOSC I MÉS
FÓRMULA Cor verd
De 8 a 15 participants
Una manera diferent de connectar amb la natura i un mateix, fent simbiosi amb el bosc. Un pas important per prendre consciència de la importància què tenim com a individus per a la preservació de medi natural.  Es pot combinar amb una experiència de cohesió o de vivència compartida.

Objectius
Fomentar l'interès i el respecte per la natura.
Fomentar i mantenir el benestar dels equips humans.
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball.
Llegir-ne més
Des de 70 €/px
> Responsabilitat social
2 DIES - 1 NIT BONIFICABLE
FÓRMULA Team building 2 dies
De 20 a 100 participants
Aquesta fórmula combina una activitat específica de foment de la cohesió de grup amb una altre de caire esportiu o de descoberta de l'entorn natural. Es realitza una pensió completa a la casa (sopar, allotjament, esmorzar i dinar) i es pot completar amb una altre activitat al matí o la tarda i/o a la nit (Consultar)

Objectius:
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball
Crear espais d'interacció entre equips.
Fomentar l'interès i el respecte per la natura

Llegir-ne més
Des de 84 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Aventura a la natura
De 15 a 50 participants

Sortir de l’espai de confort i posar-nos davant nous reptes, ens situa en un estat especial per ser conscients de la gestió d’emocions, poder aflorar la creativitat o generar moments d’autosuperació i de motivació grupal.

Amb aquesta fórmula combinarem el petit circuit d’aventura de Can Foix, que a la vegada que ens generarà un reguitzell d’emocions és senzill i garanteix que el pugui fer tothom, combinable amb altres experiències per treballar i viure en equip.


Objectius de la jornada:

  • Reforçar els vincles amb els companys i companyes.
  • Tenir una visió positiva davant els reptes.


Llegir-ne més
Des de 47 €/px
> Vivències compartides