Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
MODIBAND

Modiband és una entitat especialitzada a dissenyar programacions de cinema amb valor afegit, ja sigui per la seva qualitat i singularitat com per l’adequació al públic al qual ens dirigim. Propostes a mida que busquen sempre un equilibri entre la part lúdica i la part educativa del cinema. Fan que els seus esdeveniment siguin veritables experiències singulars on els participants se senten molt especials. 
De 15 a 30:
35 €/Participant
IVA no inclòs
"Sala Montjuïc". Cinema a l'aire lliure
Una nit màgica al castell de Montjuïc gaudint del millor cinema a l'aire lliure en una de les pantalles més grans d'Europa. Concert, sopar de pic-nic i cinema per gaudir amb els companys del final de temporada de la manera més fresca i divertida, amb un extra al mirador del migdia. 

PROPOSTA PER A L'ESTIU 2023
Objectius
  • Gaudir d'una experiència singular en grup.
  • Fomentar la coneixença de l'equip en un context diferent al de la feina. 
Que farem Ens trobarem al castell de Montjuïc, on gaudirem de la gran esplanada on es fa el festival de cinema nosaltres sòls mentre veiem com es fa tot el muntatge i fem un aperitiu. Gaudirem d'un concert mentre sopem un gran pic-nic en grup, i després podrem veure la pel·lícula des de la millor posició amb les Gandules del festival.  Durant la projecció podrem gaudir del servei de bar (dues consumicions incloses). un cop acabada la pel.lícula, els que tinguin forces podran fer la "última" a l'espectacular terrassa del mirador de Montjuïc.  

Programació festival: Sala Montjuïc

Pensat per...
  • Grups que desitgen una experiència cultural i relaxant al mateix temps. 

    Equips que volen fomentar la connexió, la diversitat i la relaxació mitjançant una experiència cinematogràfica al aire lliure
  • Equips de persones que volen compartir una jornada lúdica i plena d’emocions.
  • Equips que valoren la diversitat cultural i l'entreteniment compartit mentre gaudeixen del bon temps.