Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Supra Intra

Després d'una dilatada experiència en el món empresarial com a responsable de compres i de gestió de projectes, així com en la gestió de projectes socials, la Núria s'ha consolidat els darrers anys com una destacada  facilitadora de banys de bosc.
El bany de bosc s'entén com a concepte terapèutic on el terapeuta és el mateix bosc, no la guia. Acompanya als participants a connectar amb la natura a través de la connexió amb un mateix, amb l'ús de tots els sentits com a vehicle. La Núria, enamorada i defensora de la natura, posa tota les seves habilitats personals i de comunicació perquè les diferents propostes sempre vinculades amb la connexió amb la natura siguin un autèntic reset des d'on continuar el camí amb noves perspectives i energies. 
De 8 a 15:
42 €/Participant
IVA no inclòs
Bany de bosc: Cor Verd
En aquesta proposta de bany de bosc prenem consciència de “more than human world” MTHW, un concepte que ens obre a veure el món viu més enllà dels humans. Aprendrem a reconèixer-los com éssers contemporanis de ple dret. Sintonitzarem la biofília (amor per la natura) pròpia dels éssers vius conscients, donant espai i atenció a què aquesta es pugui manifestar. Gaudirem del fet de reconèixer-la en nosaltres i en els altres. Despertant la biofília despertem i ordenem la nostra humanitat.

Sabies que els arbres senten i es comuniquen i prenen decisions adaptatives? Que puc fer per protegir o fins i tot afavorir la prosperitat minvada dels meus companys de vida?
Objectius El present, un “lloc” poc habitat. Aprendrem a “venir”. Des del present, el futur no existeix.
Em capacito per modelar el futur com més convingui. Incremento el meu pensament creatiu.
Compartir i escoltar els pensaments dels altres. A través d'invitacions senzilles en els quals els individus comparteixen sensacions nodrint l’espai d'autenticitat, respecte i humanitat.
En el present veig tota la vida del que m’envolta. Tot està viu al meu costat.

Que farem
Dies abans rebreu un correu inspirador. No és imprescindible haver-lo llegit per participar.
És una espècie d’aperitiu per anar preparant la ment a veure les coses des d'una perspectiva diferent.
En la introducció es comentarà aquesta informació i ens situarem. Jo, i el món.
Ens mourem en un espai boscós còmode i proper tot fent i responen a invitacions que la guia ens va enfilant per fer aquest viatge de descoberta i ampliació.

Pensat per...
Qualsevol persona o grup que vulgui experimentar la senzillesa i el plaer de la vida tot identificant i extraient el que és superflu i sabent-se i sentint-se part de la vida.