Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

TENIM LA FÓRMULA DEL TEAM BUILDING



Equips amb valors


Quin tipus de fórmula vols?
Dinàmiques de cohesió
Vivències compartides
Formació Outdoor
Responsabilitat social
Fórmules
bonificables
amb
FUNDAE
Pel tracte
Un equip proper de persones que us acompanya en les vostres jornades deixant-vos tot el protagonisme.
Per l'entorn
Espais situats en marcs naturals de gran bellesa i tranquil·litat o bé en indrets singulars i característics.
Per proximitat
Espais propers i ben comunicats. Aquesta proximitat permet destinar el màxim de temps a la jornada amb l'equip.
Per discreció
Facilitem la cohesió de l’equip i l’adaptació del servei amb propostes on normalment no es comparteix l’espai.
Pel preu
La varietat d’espais i activitats permeten ajustar les fórmules als diferents pressupostos de cadascú.
Fórmules destacades
Les nostres fórmules son un conjunt format per activitats, espai on realitzar-les i un bon àpat. Pots configurar-les a la mida del teu grup. Aquí pots veure alguns exemples.
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 Participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
FÓRMULA Calçotada en equip
De 8 a 150 Participants
Fórmula vivencial, on compartirem una tradició com és la calçotada tot aprenent a fer calçots, a menjar-los (que no és fàcil!) mitjançant dinàmiques de grup, tot  compartint una bona estona amb la resta de l'equip. Podeu combinar l'activitat de fer calçots amb una altra activitat de team building, de vivència compartida o de RSE.

Objectius:
  • Millorar les relacions personals i el clima de treball
  • Millorar les habilitats comunicatives.
  • Aprendre a fer una gestió eficient del temps
  • Aprendre a competir,  treure profit del fracàs i gestionar la victòria en positiu
  • Crear espais d'interacció entre equips.
Llegir-ne més
Des de 60 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 Participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Vivència i cohesió
De 8 a 99 Participants
Aquesta fórmula combina una activitat específica de foment de la cohesió de grup amb un altre de caire esportiu o de descoberta de l'entorn natural o cultural. La combinació entre l'entorn i l'equip. 

Objectius de la jornada:
Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa.
Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
Llegir-ne més
Des de 43 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
FÓRMULA Mar i platja
De 10 a 50 Participants
Combinació d'una activitat esportiva al mar amb una de cohesió i equip a la sorra de la platja. La manera més refrescat i divertida de donar la benvinguda a l'estiu. Gaudirem de la platja des d'on també farem la sortida esportiva. 

Objectius:

  • Promoure el benestar dels equips humans.
  • Millorar la cohesió de grup
  • Fomentar l'interès i el respecte per la natura


Llegir-ne més
Des de 110 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
BONIFICABLE
FÓRMULA Gastronòmica
De 8 a 40 Participants
Fórmula vivencial, amb activitats per obrir la gana i divertir-nos al voltant d'una taula. Una manera de compartir experiències i conèixer el territori i els companys.
Podeu escollir dues activitats gastronòmiques o combinar-la amb activitats de cohesió.

Objectius:
  • Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball
  • Posar en pràctica la comunicació dins l'equip 
  • Crear espais d'interacció entre equips.

Llegir-ne més
Des de 68 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
Les activitats que més agraden
A les nostres fórmules, totes les activitats estan pensades per poder assolir el seu objectiu i passar una bona estona fent equip. Aquestes son les que estan agradant més però en tenim moltes altres!
Apicultura
Durada: 2 h
El món de les abelles, és un món coordinat, metòdic i conscient de com produir, cuidar-se i treballar en equip de forma exitosa. Observant i coneixent aquesta vivència compartida podrem extreure moltes eines per a la millora del nostre dia a dia a la feina. Gaudint de l'aire lliure i en contacte amb la natura, compartint amb els companys i companyes serà una jornada lúdica i molt enriquidora.
Llegir-ne més
Des de 17 €/px
Kaiak
Durada: 2 h
Les platges del Garraf són perfectes per a la iniciació en els esports nàutics.  L'Open Caiac és un esport apte per a tothom que permet gaudir del mar alhora que es fa una activitat esportiva en equip. Es realitzarà una excursió fins al Pasifae (monument característic de Vilanova) descobrint l'skyline de Vilanova i la mitologia Grega, alhora que es fa la iniciació d'Open caiac amb els companys i companyes d'equip. 
Llegir-ne més
Des de 66 €/px
Treballem per la nostra història
Responsabilitat social
Durada: 4 h
L'àrea arqueològica de Les Masies de Sant Miquel, a Banyeres del Penedès serà un dels jaciments més importants de Catalunya, ja que al ser una troballa recent, encara hi ha molt feina per endavant. Els arqueòlegs que treballen al jaciment constaten que es tracta de la ciutat més gran de la Cossetània Oriental i que es troba en molt bon estat de conservació. Cada dia s'hi troben objectes i restes de gran valor historiogràfic que ajuden a reconstruir la vida en aquella època. Qui sap si, entre tant material, acaba apareixent la pedra Rosseta dels ibers...Una tasca de tal magnitud requereix de moltes mans, mans de persones que s'estimen el territori.
Llegir-ne més
Des de 15 €/px
Reduint la petjada ecològica
Responsabilitat social
Durada: 4 h
Sessió formativa d'assessorament mediambiental per poder avançar cap a un model de negoci més sostenible. Avaluarem de forma conjunta i participativa els diferents aspectes a millorar del projecte i debatrem i dissenyerem un pla d'acció per reduir-ne la petjada ecològica. 

*Cal omplir un formulari previ i una possible trobada prèvia per recollir avaluar el punt de partida i les necessitats del projecte. Opcionalment, també hi pot haver un seguiment posterior a la formació. 
Llegir-ne més
Des de 15 €/px
Cases i espais a descobrir
Les fórmules de formant equip es desenvolupen en espais singulars, que destaquen pel seu entorn natural, el seu caire arquitectòniques o per tenir un lligam directe amb alguna de les experiències que s'hi desenvolupen. Hi podeu trobar molta diversitat tant en preus com en característiques. Aquí en teniu una mostra.
Can Foix
Garraf
Masia del Segle XVI isolada al Parc del Foix, 23 hectàrees de natura a només 5 km de la platja.
Les instal.lacions de Can Foix mantenen l'estructura d'una antiga Masia, podent trobar, adaptats a les necessitats actuals, espais com alcobes, abeuradors, sales de xemeneies, una cuina antiga, corrals, etc...
Els espais exteriors de la masia permeten gaudir d'un magnífic entorn natural tot integrant els camps de joc, la piscina i les zones de descans i àpats en l'entorn.
Llegir-ne més
€€€€€
Cal Mata
Baix Penedès
Antiga residència de la renombrada pedagoga Marta Mata.
És una masia del segle XIII situada al nucli de la població de Saifores.
És una gran superfície plana i tancada, envoltada de petits boscos, vinyes i camps de conreu. A la casa hi ha espaioses sales polivalents que conserven l’estructura original. Destaca una biblioteca de 500m2 i una sala de 200m2. 
Llegir-ne més
€€€€€
La Fassina
Garraf
La Fassina és una masia que té nom de l'ús que es feia d'ella. Era el lloc on s'elaborava l'oli, el vi, i una gran varietat de licors. Fassina vol dir destil·leria. Amb una antiguitat de 300 anys, i un entorn privilegiat, està situada en el municipi d'Olivella en la mateixa distància (6km) de Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella.
Llegir-ne més
€€€€€
Masia Grabuach
Alt Penedès
Al cor del Penedès, trobem aquesta espectacular masia modernista que data de l'any 1570 remodelada l'any 1930 per l'arquitecte Puig i Cadafalch. 10.000m2 de masia, jardins i espais verds, on s'hi troba el Celler "Ludens" que produeix vins i caves reconeguts internacionalment i que es pot visitar. Tant per la seva façana modernista i entorn, com pels espais interiors decorats amb mobles, ceràmica, ferro forjat i vidrieres, passar una jornada a la Masia Graubach és una experiència excepcional i única. 
Llegir-ne més
€€€€€
La Cadira de l'Atzar
Baix Penedès
La Cadira de l’Atzar és una propietat rural única del segle XIX, que es troba en el petit i acollidor poblet de Saifores a la regió vinícola del Penedès.
La fascinant arquitectura d’aquesta casa rural, amb la seva torre i galeria amb dotze finestres i l’exquisida decoració del seu interior, dissenyat per dissenyadors holandesos, fan un contrast meravellós amb el tranquil i pintoresc poble i la serenitat dels camps dels voltants plens de vinyes i oliveres.
900m2 ocupats amb còmodes i originals habitacions, diferents sales de descans, cine, exercicis o activitats, a més d'un preciós menjador, una sala polivalent de 70m2, cuina, bodega, torre, així com un gran terrat i un exquisit jardí. 


Llegir-ne més
€€€€€
Tutorial de fórmules TYT