Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
ÀURIGA
El Centre hípic Àuriga de Vilanova i l a Geltrú és un centre de referència a Catalunya, ja que a banda de tenir cavalls en residència i fer cursos de formació i passejades per a grups, s'hi disputen diferents competicions hípiques de gran nivell. La seva escola és un referent en l'hípica esportiva, amb unes instal·lacions idònies per a la pràctica d'aquest esport. 
De 8 a 12:
32 €/Participant
De 13 a 18:
24 €/Participant
De 19 a 25:
20 €/Participant
De 26 a 35:
18 €/Participant
IVA no inclòs
Hípica
Apropeu-vos a descobrir el món d'aquests animals equins, tot fent una volta a cavall, entenent com són i aprenent de tot allò que trobareu a l'hípica. L'hípica Auriga és un referent a Catalunya al ser una de les escoles més reconegudes, i amb unes instal·lacions més grans, on s'hi fan sovint campionats internacionals. 
Objectius
  • Descobrir el món dels cavalls.
  • Afrontar el repte de muntar a cavall. 
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
Que farem Si voleu fer una descoberta del món dels cavalls aprofiteu una jornada a l'Hípica Auriga per aprendre els diversos elements que envolten l'hípica, fer una volta trotant una estona, i si s’escau i sou atrevits, fer fins i tot una galopada. Al mateix recinte hi podem trobar diferents instal·lacions o podrem fer d'altres activitats. 


Pensat per...
  • Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
  • Equips de persones que volen compartir una jornada lúdica i plena d’emocions, i amb ganes de gaudir del món de la hípica.