Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants per a que l'experiència sigui el màxim de valuosa.
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sánchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta.
De 8 a 10:
70 €/Participant
De 11 a 14:
57 €/Participant
De 15 a 20:
45 €/Participant
De 21 a 25:
40 €/Participant
De 26 a 30:
35 €/Participant
IVA no inclòs
Resolució de conflictes
La resolució de conflictes ens dona un ventall de recursos per poder portar a terme la nostra tasca en un millor espai de convivència fent del context de l'empresa o entitat un ambient més agradable i profitós. I entendre la mediació com un recurs per a la resolució positiva dels conflictes.

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
  • Tenir una visió global i real de l'estat de l'empresa i el personal.
  • Millorar l'eficiència de l'empresa.
Que farem Tractarem sobre el conflicte i la nostra actitud davant d’aquest. A través de dinàmiques establirem un manual de bones pràctiques amb un seguit d'orientacions, recomanacions i reflexions. A més, a través de la pràctica, adoptarem una bateria de recursos davant del conflicte.
Pensat per...

Equips de treball de tots els nivells i sectors que vulguin millorar la seva capacitat per gestionar i resoldre conflictes de manera constructiva. 

Equips que reconeixen la importància d'un ambient de treball harmoniós i desitgen aprendre tècniques efectives per abordar les divergències i les tensions.

Grups de treball que volen promoure una cultura de col·laboració i comunicació oberta, resolent els conflictes de manera positiva i reforçant les relacions entre els membres.

L'activitat 'Resolució de conflictes' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor