Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de formadors/es que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes socioculturals, lleure educatiu). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants perquè l'experiència sigui el màxim de valuosa. 
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sànchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de Descoberta. 
De 6 a 10:
403 €/Participant
De 11 a 20:
220 €/Participant
De 21 a 30:
115 €/Participant
IVA no inclòs
Disseny i comunicació
Idiomes: CA - ES

Curs bàsic d’introducció al disseny i la comunicació per aplicar en el dia a dia de la comunicació externa d’una empresa.

Aprendràs des de nocions bàsiques de disseny, recursos per a l’elaboració de contingut i materials promocionals i informatius, a diferenciar la identitat de la imatge corporativa, aplicar-la en els documents i creacions comunicatives, generar una comunicació sostenible i accessible i planificar la comunicació de la teva organització per donar una imatge coherent i millorar els resultats de les teves relacions externes.

En resum, aquest curs vol oferir-te les eines necessàries perquè pugueu millorar la vostra comunicació corporativa.


Curs bonificable amb el crèdit Fundae.
Màxim bonificable 13€/hora per participant
Màxim bonificable per grup de 10 alumnes: 3900€

Objectius
  • Analitzar les característiques de diferents tipus de materials amb caràcter de publicitat promocional i informatiu.
  • Identificar els estils propis de la comunicació comercial i informativa de l’empresa per a l’elaboració i difusió dels materials de publicitat promocional
  • Seleccionar continguts, imatges i texts, necessaris per a l’elaboració de continguts i materials de publicitat promocional senzills.
  • Elaborar esbossos de materials amb caràcter de publicitat promocional aplicant tècniques de disseny i utilitzant aplicacions informàtiques de disseny a nivell d’usuari.
  • Aplicar la sostenibilitat als processos de màrqueting i comunicació.
Que farem Farem un repàs per les bases del disseny, la identitat i la imatge corporativa, la curació de continguts, eines pràctiques per la creació d'elements comunicatius, i la comunicació sostenible, per ser treballar de manera conjunta com comuniquem allò que fa la nostra organització o empresa, seguint criteris compartits i millorant les nostres habilitats per crear materials informatius i promocionals senzills que facin molt més efectiu el nostre missatge avui en dia, on la comunicació i l'aspecte visual esdevenen essencials per a explicar qui som i que fem.
A través d'una metodologia participativa, posarem en pràctica a les diferents sessions cada aspecte del disseny i la comunicació tractats, i aprofitarem per tenir clar com ho apliquem d'una manera eficient, coherent i personalitzada per a la nostra organització en el nostre dia a dia.
Pensat per... Petites i mitjanes empreses que volen donar impuls a les seves comunicacions externes.
Equips de treball que volen potenciar de manera col·laborativa la seva comunicació corporativa.
L'activitat 'Disseny i comunicació' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor