Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
CETACEA

L’associació es dedica a realitzar estudis relacionats amb les espècies marines del litoral català, els seus hàbitats i ecosistemes, que ens permetin tenir un millor coneixement de les espècies que habiten les aigües del litoral català, quines són les amenaces que els afecten i quines són les actuacions que s'hi poden portar a terme per afavorir-ne la conservació. També treballen dins l’àmbit formatiu i de conscienciació a partir d’activitats al litoral i al mar, i treballen en campanyes de comunicació per a la protecció del medi marí català. Un equip molt potent de persones que s’estimen el mar i ens faran estimar amb les seves propostes.

De 8 a 10:
105 €/Participant
De 11 a 15:
76.36 €/Participant
De 16 a 20:
52.5 €/Participant
De 21 a 25:
40 €/Participant
De 26 a 30:
60 €/Participant
De 31 a 35:
50.32 €/Participant
De 36 a 40:
43.35 €/Participant
De 41 a 45:
38.05 €/Participant
De 46 a 50:
34 €/Participant
IVA no inclòs
Biodiversitat i residus al mar
L'associació Cetàcea ens acompanyarà durant tot el matí per sensibilitzar-nos sobre la conservació dels ecosistemes marins, amb una explicació de la biodiversitat i els residus al mar, que posarem a prova més tard amb un concurs en equips.
Objectius
  • El foment de la cohesió grupal.
  • Sensibilitzar i conscienciar les persones sobre la problemàtica dels residus marins, així com trobar solucions per promoure el reciclatge i l'economia local i circular.
  • Apropar i contribuir al reciclatge i reutilització de residus
  • Valorar críticament la intervenció humana al medi ambient i adoptar comportaments que afavoreixin la protecció del medi natural.
  • Fomentar el coneixement sobre la gran biodiversitat de les platges mediterrani
  • Ampliar les accions RSC així com la consolidació de la imatge de l'empresa compromesa amb l'entorn.
Que farem Començarem la jornada amb una explicació sobre la biodiversitat marina i la problemàtica des residus que acaben al mar, i posteriorment durem a terme un concurs per equips per demostrar les nostres habilitats i coneixements, sobre la conservació dels ecosistemes marins i la reducció de residus.
L'opció concurs es pot adaptar al grup, consulta'ns les opcions. 
Pensat per...
  • Equips que volen fer una diferència positiva en la seva comunitat i en el planeta, alhora que fomenten la cohesió dins del grup i promouen valors de responsabilitat social empresarial.
  • Equips d'empreses i organitzacions que volen contribuir activament a la conservació dels oceans i la protecció del medi ambient marí.
  • Grups que volen fer una diferència positiva en el medi ambient, alhora que promouen la col·laboració i el sentiment d'orgull i propòsit dins del grup.