Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Isidre Also.

Expert en comunicació, protocol i organització d'esdeveniments, amb una sòlida formació acadèmica en relacions públiques, direcció general i estratègia i competitivitat regional. Amb una àmplia experiència pràctica, destaca per la seva capacitat d'articular estratègies de comunicació efectiva, maneig de protocol en diverses situacions i organització de esdeveniments de tot tipus. L’Isidre ofereix coneixements profunds i pràctics, aportant valor a les seves formacions amb solucions innovadores i estratègiques en el món de la comunicació i els esdeveniments.

De 8 a 10:
53.75 €/Participant
De 11 a 14:
39.1 €/Participant
De 15 a 20:
29 €/Participant
De 21 a 25:
20.5 €/Participant
De 26 a 30:
16.6 €/Participant
IVA no inclòs
Protocol social
Curs on explorar les normes i comportaments adequats per a diverses situacions. Aprofundireu en etiqueta, cerimònia i cortesia, dominareu les regles del tracte i la presència adequada en diferents contextos socials i professionals. Descobrireu com manejar amb elegància i seguretat els esdeveniments, des de recepcions fins a reunions formals. Aquest curs us equiparà amb les eines essencials per brillar amb confiança i elegància en qualsevol ambient.
Objectius

Aprendre les regles bàsiques i avançades de l’etiqueta empresarial.

Practicar les regles de comportament social en simulacions i escenaris pràctics.

Desenvolupar la seguretat personal i la consciència de la pròpia imatge, fomentant la confiança i l’autoestima per interactuar de manera segura.

Que farem

Mitjançant simulacions, exercicis pràctics i casos reals, aprendreu a aplicar l'etiqueta en esdeveniments diversos, des de reunions informals fins a ocasions formals. Descobrireu

com gestionar introduccions, converses, comportaments a taula i altres situacions socials amb gràcia i confiança. Aquest curs us equiparà amb les habilitats necessàries per destacar amb elegància i seguretat en qualsevol ambient social o professional.

Pensat per... Equips que volen aprendre les normes i pràctiques del protocol social per millorar la seva imatge corporativa, construir relacions més fortes amb clients i col·legues, i gestionar amb èxit diverses situacions socials en l'àmbit professional.
L'activitat 'Protocol social' la podràs realitzar en les següents fórmules: