Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Isidre Also.

Expert en comunicació, protocol i organització d'esdeveniments, amb una sòlida formació acadèmica en relacions públiques, direcció general i estratègia i competitivitat regional. Amb una àmplia experiència pràctica, destaca per la seva capacitat d'articular estratègies de comunicació efectiva, maneig de protocol en diverses situacions i organització de esdeveniments de tot tipus. L’Isidre ofereix coneixements profunds i pràctics, aportant valor a les seves formacions amb solucions innovadores i estratègiques en el món de la comunicació i els esdeveniments.

De 8 a 10:
53.75 €/Participant
De 11 a 14:
39.1 €/Participant
De 15 a 20:
29 €/Participant
De 21 a 25:
20.5 €/Participant
De 26 a 30:
16.6 €/Participant
IVA no inclòs
Llenguatge del cos
El curs de llenguatge del cos us guiarà a descodificar els missatges no verbals que comuniquem constantment. Explorarem gestos, postures i expressions facials per entendre emocions i intencions. Aprendrem estratègies per interpretar i utilitzar aquest llenguatge poderós en la comunicació diària i professional. Descobriu com millorar la vostra presència i influència a través d'un coneixement profund del llenguatge corporal.
Objectius

Comprendre les bases del llenguatge corporal

Aplicar tècniques pràctiques per millorar la pròpia expressió no verbal

Utilitzar el coneixement del llenguatge corporal per millorar la dinàmica de grup, fomentant la comprensió i la comunicació efectiva entre els membres.

Que farem Farem una immersió en l'univers dels gestos i expressions no verbals. Aprendreu a detectar i interpretar els missatges ocults que transmetem amb el cos, desxifrant postures, moviments i expressions facials. A través d'exercicis pràctics, desenvolupareu la vostra pròpia consciència corporal i aprendreu a utilitzar aquest coneixement per millorar les vostres interaccions en entorns grupals. Descobrireu com el llenguatge corporal pot potenciar la vostra capacitat per comunicar-vos amb eficàcia, generar confiança i enfortir les dinàmiques del grup.
Pensat per...

Equips que reconeixen la importància de la comunicació no verbal en la seva interacció diària amb altres persones i desitgen millorar la seva habilitat per llegir i utilitzar aquest tipus de comunicació de manera efectiva.

Equips que volen aprendre a interpretar i utilitzar el llenguatge del cos per millorar la seva comunicació interpersonal, construir millors relacions i crear un ambient de treball més cooperatiu i empàtic.

L'activitat 'Llenguatge del cos' la podràs realitzar en les següents fórmules: