Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
ROC ROI
El que va començar amb dos germans bojos pels esports d'aventura, els Carlos i Luís Rabaneda,  ara és una plantilla de més de 50 persones, experts i guies, que comparteixen els principis de l'empresa i gaudeixen de les experiències tant com els aventurers que s'animen a tastar-les a qualsevol dels centres RocRoi. Disposen de centres  de muntanya als Pirineus i de mar a Vilanova i la Geltrú.  Aquests són de màxima qualitat, amb tots els serveis, i situats en indrets estratègics, amb serveis complementaris de restauració i d'esbarjo.  Una empresa de referència mundial al costat de casa. 

Web: Roc Roi
De 10 a 18:
92.4 €/Participant
IVA no inclòs
Bateig de Vela
El bateig de vela ens permetrà iniciar-nos en la navegació d'oci de manera senzilla i divertida, amb grups reduïts per a una major participació i implicació de cada individu durant l'activitat.
Durant l'activitat, els participants gaudiran d'unes vistes privilegiades de la costa del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.
Objectius
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
  • Resoldre reptes de manera conjunta.
Que farem Itinerari d'iniciació en grups reduïts amb una embarcació de vela descobrint la costa del Garraf i de Vilanova.
Pensat per...
Equips aventurers i que gaudiran de l'experiència de treballar junts en un entorn marí. 
Grups disposats a assumir reptes i a superar-los amb col·laboració i coordinació.
Equips interessats en el desenvolupament de habilitats de lideratge, comunicació i presa de decisions en un entorn marí. 
Persones disposades a aprendre i afrontar nous desafiaments.