Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants perquè l'experiència sigui el màxim de valuosa. 
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sànchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta. 
De 8 a 12:
58 €/Participant
De 13 a 18:
37 €/Participant
De 19 a 25:
27 €/Participant
De 26 a 40:
23 €/Participant
De 40 a 70:
22 €/Participant
De 70 a 150:
20 €/Participant
IVA no inclòs
Fem calçots
Dinàmica gastronòmica on només amb el treball en equip i la col·laboració passarem tots els reptes que ens permetran aconseguir el necessari per fer la millor calçotada del món. 

Les calçotades des dels seus inicis han estat unes trobades de cohesió, diversió i treball en equip. Cada persona té un rol i forma part d'un grup que a la vegada és l'engranatge perfecte per obtenir la gran recompensa de seure junts a taula i poder compartir i gaudir amb tots els sentits.
Espai on es barregen dinàmiques cooperatives i d'habilitats comunicatives amb accions culinàries pròpies d'una calçotada.
Objectius
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Treball en equip
Que farem Treball en diferents grups, on cada grup tindrà un repte sobre la calçotada, per superar el repte caldrà cooperar amb la resta de grups, superar proves d'habilitats comunicatives i d'agilitat on les diverses capacitats de cada component del grup seran imprescindibles per a l'èxit final.
Pensat per...
Empreses i entitats i d'altres col·lectius amb equips humans que vulguin millorar el clima de treball.
Equips de treball que vulguin conèixer-se millor i establir vincles amb tot el departament o la resta de l'empresa.