Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Jordi Aligué, és un artista, fotogràf i escriptor català, amb una llarga trajectòria on a mostrat la seva obra a diferents països. També ha estat professor de dibuix, pintura i gravat, ha format part del col·lectiu "Esclat GRIS -80" i ha dirigit diferents espais i projectes artístics. Ha publicat 5 llibres i actualment s'encarrega del Centre Experimental de les Arts al parc del Garraf, Vallgrassa.
De 8 a 12:
15 €/Participant
De 13 a 22:
12 €/Participant
IVA no inclòs
Itinerari i taller artístic
Descobrir i fer l'itinerari artístic al voltant de la masia de Vallgrassa "Indicis". Interpretacions d'un territori. 17 artistes han interpretat el territori en una sola imatge. Trajecte artístic on descobrim les 17 obres estampades sobre planxes de 17 artistes consagrats i emergents, que han exposat la seva obra a Vallgrassa. 
A més acabarem l'activitat amb una visita a l'exposició i un taller artístic que ens farà relacionar-nos amb el parc des dels sentits.

Objectius
  • Gaudir d'una experiència singular en grup.
  • Fomentar la coneixença de l'equip en un context diferent al de la feina. 
Que farem A través d'una passejada pels entorns del centre de Vallgrassa, al Parc Natural del Garraf, descobrirem els artistes i les seves obres amb les quals han interpretat el territori. Farem una visita comentada, on descobrirem no només els artistes sinó que parlarem de l'art en general.
El taller es centra en treballar al damunt de paper a partir d'un dels temes proposats: la tortuga mediterrània com a finestra oberta la creativitat o arran de les olors del territori i del parc.
Pensat per...
  • Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions culturals.
  • Equips de persones que volen compartir una jornada cutural en grup.
  • Grups que volen fomentar la creativitat en els seus processos de treball.
L'activitat 'Itinerari i taller artístic' la podràs realitzar en les següents fórmules: