Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

L’Andreu i en Joan són uns grans apassionats de la realitat virtual i les tecnologies immersives des dels seus inicis que, amb el pas del temps, van descobrir que hi havia una cosa que els agradava més encara: compartir-ho amb les persones.

Plegats van fundar AFK Virtual Events, una empresa especialitzada amb la dinamització d’activitats amb dispositius de realitat virtual d’última generació, que trasllada a domicili a qualsevol punt de Catalunya.

Pioners al seu sector, compten amb un bon recorregut apropant la realitat virtual a persones de totes les edats i tots els perfils, buscant la manera d’oferir la millor experiència a cada ocasió.

De 8 a 12:
117 €/Participant
De 13 a 20:
80 €/Participant
IVA no inclòs
Desactiva la bomba
Activitat que combina la Realitat virtual amb la cohesió de grup. Els participants hauran de desenvolupar totes les seves habilitats comunicatives i de treball en equip per poder desactivar el major nombre de dispositius que es trobaran al davant. 
Un format d'activitat compacta per fomentar la interacció, aguditzar l’enginy i treballar en equip.

Objectius Millorar la comunicació entre els membres de l'equip
Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
Treballar en equip per aconseguir un objectiu comú
Millorar la cooperació
Que farem Amb equips de realitat virtual cada participant podrà experimentar les sensacions que comporta trobar-se davant un dispositiu que està a punt d'explotar, però necessitarà l'ajuda de tot el seu equip per poder desactivar-lo. Cada equip haurà de desactivar tants dispositius com sigui capaç, per això serà fonamental comunicar-se bé i cooperar entre totes les persones.
Pensat per...
  • Ideal per a equips que busquen reptes mentals i gaudeixen treballant sota pressió per resoldre problemes. 
  • Equips que desitgen enfortir la comunicació i la col·laboració en un entorn de diversió i desafiament.