Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

ARBA Sistema Litoral Català és una associació sense ànim de lucre oberta a totes les persones compromeses amb la natura, actuem per a conservar la biodiversitat, restaurar la flora i fomentar la fauna autòctona de la depressió i les serralades litorals catalanes.

Col·laborem amb ciutadans, entitats, ONG i administracions per assolir aquests objectius.

A més, ARBA Litoral és membre de la Xarxa de Conservació de la Natura.

Cap projecte de restauració ambiental no pot considerar-se complert si manca de programes de sensibilització i divulgació d'aquell patrimoni natural que es vol conservar. Ja que només així es pot garantir que les generacions futures comprenguin i respectin el valor que té la natura, i només així haurà tingut sentit tot l'esforç en reintroduir aquelles espècies que s'havien extingit. Per aquest motiu des d'ARBA no només actuem al territori, sinó que des de fa anys oferim sessions d'educació ambiental. 

De 8 a 12:
18 €/Participant
De 13 a 18:
17 €/Participant
IVA no inclòs
Seguiment de rastres de fauna
Recerca d'indicis d'activitat de la fauna en el nostre entorn. A través de la cerca de petjades, excrements i egragòpiles aprendrem com es comporten els animals i on viuen.
Objectius Coneixement respectuós i sostenible de la conducta i distribució de la fauna mitjançant l'interpretació de rastres.
Que farem Farem una passejada pels entorns de l'espai per descobrir quins animals hi viuen, tot i que no els veiem. Malgrat la nostra presència molts cops els espanta, podem observar i identificar quins animals habiten el nostre voltant a través dels rastres que hi deixen. En aquest itinerari anirem a la cerca de petjades i marques territorials  que hagin pogut deixar, així com descobrirem com les femtes i les egragòpiles són molt bones informadores, no nomes per identificar els animals sinó també per saber-ne els consums.

Totes les dades que recollim durant la nostra activitat són traspassades al projecte Ornitho.
Pensat per...