Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

ARBA Sistema Litoral Català és una associació sense ànim de lucre oberta a totes les persones compromeses amb la natura, actuem per a conservar la biodiversitat, restaurar la flora i fomentar la fauna autòctona de la depressió i les serralades litorals catalanes.

Col·laborem amb ciutadans, entitats, ONG i administracions per assolir aquests objectius.

A més, ARBA Litoral és membre de la Xarxa de Conservació de la Natura.

Cap projecte de restauració ambiental no pot considerar-se complert si manca de programes de sensibilització i divulgació d'aquell patrimoni natural que es vol conservar. Ja que només així es pot garantir que les generacions futures comprenguin i respectin el valor que té la natura, i només així haurà tingut sentit tot l'esforç en reintroduir aquelles espècies que s'havien extingit. Per aquest motiu des d'ARBA no només actuem al territori, sinó que des de fa anys oferim sessions d'educació ambiental. 

De 8 a 10:
19 €/Participant
De 11 a 15:
18 €/Participant
De 16 a 22:
17 €/Participant
De 23 a 30:
15 €/Participant
IVA no inclòs
Construcció de marges de pedra seca
Activitat per endinsar-se en la tècnica ancestral de construcció amb pedra seca, tant en construcció de possibles obres noves com en la reconstrucció i arranjaments d'obres de pedra seca històriques en mal estat de conservació. Ajudant així, a la restauració d'obres reconegudes com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
Objectius Foment de poblacions faunístiques i florístiques
Conscienciació i participació de la ciutadania en la conservació del medi natural i del patrimoni històric.
Foment de paisatge integrat amb el patrimoni històric.
Que farem Amb una introducció a la tècnica ancestral de la pedra seca, entendrem la importància d'aquestes construccions en el nostre entorn i perquè segueixen sent un tipus de construcció a preservar i recuperar en el nostre territori.
Passarem per totes les etapes d'un margener, des de transportar la pedra fins al lloc adequat, fins a col·locar una a una cada pedra, per aconseguir entre tots aixecar el marge.
Pensat per... Empreses, entitats i col·lectius que vulguin prendre consciencia, posar en valor i participar en la conservació d'un element Patrimoni de la Humanitat. 
Equips compromesos amb la responsabilitat social i que desitgen reforçar els llaços treballant junts en projectes significatius. 
Equips que valoren l'impacte positiu en la comunitat.
L'activitat 'Construcció de marges de pedra seca' la podràs realitzar en les següents fórmules: