Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Arrels Voladores és una iniciativa femenina, jove i rural amb seu a l’Alt Penedès i ales a tot Catalunya. Decreixement, consciència i ganes de fer les coses millor són alguns dels trets que caracteritzen la tasca d’aquest projecte de divulgació ambiental. La Berta, centra la seva tasca en tornar a les arrels per existir de forma cada vegada més harmoniosa amb la natura i més conscient dels actes que podem fer per minimitzar la petjada ambiental i, de manera totalment enllaçada, ser més feliç. Ha estudiat Ciències Socials (UOC) i Herbalisme (Chestnut School of Herbal Medicine) i ha treballat en restaurants amb sensibilitat ecològica com ara Relae (Copenhaguen) o La Via del Vi (Perpinyà).

De 8 a 15:
37 €/Participant
De 15 a 20:
22 €/Participant
De 21 a 30:
17 €/Participant
De 31 a 40:
14 €/Participant
IVA no inclòs
Tuppers saludables i sostenibles
Quan es porta un ritme frenètic de vida, sovint costa trobar el temps i les idees per pensar què dinarem l'endemà a la feina i acabem recaient en la facilitat dels menjars precuinats o dels àpats repetitius i poc variats que poden acabar afectant la nostra salut. Cuinar de forma saludable no és tan difícil ni comporta tant de temps com ens pensem; amb aquest taller aprendrem receptes i estratègies per a fer tuppers saludables i senzills, mentre prenem consciència de la importància de consumir productes locals i de temporada.
Objectius
 • Aprendre receptes senzilles, saludables i sostenibles per a cuinar els nostres tuppers del dia a dia. 
 • Conèixer els diferents productes de temporada i productors locals del territori. 
 • Prendre consciència de la importància d'una alimentació saludable i sostenible per a cuidar-nos i cuidar el medi ambient. 

Que farem
Ens aproparem a la tècnica del Batch cooking , tot desvetllant els secrets per organitzar els àpats per a tota la setmana en poca estona. D'aquesta manera no només aconseguirem tenir tots els àpats preparats per guanyar temps en el nostre dia a dia, sinó que ens centrarem en que aquesta planificació es basi en aliments de proximitat i de temporada i redueixin el nostre impacte ambiental.
Elaborarem de 2 a 3 receptes sorprenents i de temporada, 100% vegetals i sense residus plàstics per evitar el malbaratament alimentari, com boles energètiques d'aprofitament, batuts de temporada molt complerts nutricionalment, alternatives per menjar més llegums o mil altres idees segons la temporada.

Pensat per... Empreses, entitats i col·lectius que vulguin fomentar uns hàbits alimentaris i culinaris més saludables i sostenibles.

Grups interessats en aprendre sobre l'alimentació sostenible i saludable, així com en descobrir els productes alimentaris silvestres disponibles a la seva àrea. 

Equips que desitgen aprendre noves receptes, tècniques de cuina i informació sobre els aliments sostenibles i silvestres, tot fomentant la cohesió grupal i la consciència sobre el medi ambient.

L'activitat 'Tuppers saludables i sostenibles' la podràs realitzar en les següents fórmules:
FÓRMULA Calçotada en equip
De 8 a 150 participants
Fórmula vivencial, on compartirem una tradició com és la calçotada tot aprenent a fer calçots, a menjar-los (que no és fàcil!) mitjançant dinàmiques de grup, tot  compartint una bona estona amb la resta de l'equip. Podeu combinar l'activitat de fer calçots amb una altra activitat de team building, de vivència compartida o de RSE.

Objectius:
 • Millorar les relacions personals i el clima de treball
 • Millorar les habilitats comunicatives.
 • Aprendre a fer una gestió eficient del temps
 • Aprendre a competir,  treure profit del fracàs i gestionar la victòria en positiu
 • Crear espais d'interacció entre equips.
Llegir-ne més
Des de 60 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
NO NOMÉS CAMINAR
FÓRMULA Fem camí
De 8 a 50 participants

Fer camí implica sempre una transformació, mai acabarem un camí tal i com l’hem començat. Aprofitarem la nostra ruta per adquirir coneixements, conèixer qui ens acompanya i també l’entorn excepcional que descobrirem al llarg del recorregut.

Arribar a la meta més actius, amb aprenentatges, conscienciació sobre el medi natural i vincles més forts a través de les dinàmiques al llarg del recorregut i de la jornada.


Objectius:

 • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
 • Promoure hàbits saludables i una forma de vida activa
 • Fomentar l'interès i el respecte per la natura


Fórmula Bonificable

Llegir-ne més
Des de 45 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
BANY DE BOSC I MÉS
FÓRMULA Cor verd
De 8 a 15 participants
Una manera diferent de connectar amb la natura i un mateix, fent simbiosi amb el bosc. Un pas important per prendre consciència de la importància què tenim com a individus per a la preservació de medi natural.  Es pot combinar amb una experiència de cohesió o de vivència compartida.

Objectius
Fomentar l'interès i el respecte per la natura.
Fomentar i mantenir el benestar dels equips humans.
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball.
Llegir-ne més
Des de 70 €/px
> Responsabilitat social
BONIFICABLE
FÓRMULA Gastronòmica
De 8 a 40 participants
Fórmula vivencial, amb activitats per obrir la gana i divertir-nos al voltant d'una taula. Una manera de compartir experiències i conèixer el territori i els companys.
Podeu escollir dues activitats gastronòmiques o combinar-la amb activitats de cohesió.

Objectius:
 • Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball
 • Posar en pràctica la comunicació dins l'equip 
 • Crear espais d'interacció entre equips.

Llegir-ne més
Des de 68 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
CANVIANT EN POSITIU L'ENTORN
FÓRMULA Impacte Social i Ambiental
De 8 a 40 participants
Fórmula on combinar una activitat de Responsabilitat Social Corporativa  amb una activitat més dinàmica de cohesió. Aprofitant l'avinentesa, de fer una acció positiva pel nostre entorn, per millorar les relacions de l'equip.

Objectius
Cuidar de les relacions d'equip
Fomentar l'interès i el respecte per la natura i el territori
Crear espais d'interacció entre equips
Llegir-ne més
Des de 51 €/px
> Responsabilitat social