Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Ana Tutzó

Consultora en gènere, gestora cultural, Graduada en Art i Disseny per la UAB i Postgrau Gènere i Igualtat per la UAB, impulsora de diferents projectes per introduir la perspectiva de gènere i diversitat amb metodologies innovadores. Ha impartit nombrosos cursos de formació per ens públics, ens privats i del tercer sector. L'Anna viu i es desviu per visibilitzar una problemàtica instaurada d'arrel a la nostra societat i, sense fiscalitzar, sap acompanyar en la reflexió d'un tema delicat però present en el món laboral.

De 10 a 15:
40 €/Participant
De 16 a 20:
30 €/Participant
De 21 a 30:
20 €/Participant
IVA no inclòs
Apropant-nos a la diversitat
Gènere fluid, homosexual, pansexual, no binari, intersexual, transgènere... sabem de què parlem? Sabem acollir a la nostra empresa o entitat la diversitat de gènere i sexual present a la societat? Què podem fer per visibilitzar i donar valor a la diversitat? Els estereotips de gènere condicionen el nostre dia a dia laboral? Si alguna vegada us heu fet alguna d’aquestes preguntes, aquesta és la vostra activitat. 
Objectius
  • Conèixer i valorar la diversitat de gènere i sexual de la nostra societat. 
  • Desvetllar com els estereotips de gènere ens condicionen al nostre dia a dia. 
  • Aportar eines per transformar les empreses o entitats en espais lliures de violències de gènere.
Que farem Iniciarem la formació amb una part teòrica participativa, on intentarem desxifrar què és el sistema sexe-gènere i com opera al nostre dia a dia i quina incidència té a la nostra empresa o entitat. La segona part, més pràctica i lúdica, es desenvolupa amb tècniques del rol playing i el teatre, partint de les pròpies vivències i el propi cos, analitzant les nostres emocions, per poder viure en primera persona les experiències proposades, acabant amb una posada en comú de propostes que podem posar a la pràctica al nostre entorn laboral. 
Pensat per... Empreses, entitats i col·lectius que vulguin prendre consciència de la perspectiva actual de gènere, i vulguin iniciar un procés de transformació, sent conscients de la dificultat, traves i riscos que pot comportar en un grup de treball. 
Equips que volen promoure la inclusió i la diversitat en l'entorn de treball. 
Apta per a equips de tots els sectors i nivells jeràrquics, interessats en la creació d'un ambient de treball més equitatiu i respectuós.