Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Ana Tutzó

Gender consultant, cultural manager, Graduate in Art and Design from the UAB and Postgraduate Degree in Gender and Equality from the UAB, promoter of different projects to introduce the gender and diversity perspective with innovative methodologies. He has taught numerous training courses for public, private and third sector entities. Anna lives and goes out of her way to make visible a problem that is deeply rooted in our society and, without overlooking, she knows how to accompany us in the reflection of a delicate issue that is present in the world of work.


De 10 a 15:
75 €/Participant
De 16 a 20:
50 €/Participant
De 21 a 30:
40 €/Participant
IVA no inclòs
Diversitat de gènere i sexual a l'entitat o l'empresa
Idiomes: CA - EN - ES
Gènere fluid, homosexual, pansexual, no binari, intersexual, transgènere... sabem de què parlem? Sabem acollir a la nostra empresa o entitat la diversitat de gènere i sexual present a la societat? Què podem fer per visibilitzar i donar valor a la diversitat? Els estereotips de gènere condicionen el nostre dia a dia laboral? Si alguna vegada us heu fet alguna d’aquestes preguntes, aquesta és la vostra formació. 

Objectius Conèixer i valorar la diversitat de gènere i sexual de la nostra societat. 
Desvetllar com els estereotips de gènere ens condicionen al nostre dia a dia. 
Aportar eines per transformar les empreses o entitats en espais lliures de violències de gènere.
Que farem Iniciarem la formació amb una part teòrica participativa, on intentarem desxifrar què és el sistema sexe-gènere i com opera al nostre dia a dia i quina incidència té a la nostra empresa o entitat. La segona part, més pràctica i lúdica, es desenvolupa amb tècniques del rol playing i el teatre, partint de les pròpies vivències i el propi cos, analitzant les nostres emocions, per poder viure en primera persona les experiències proposades, acabant amb una posada en comú de propostes que podem posar a la pràctica al nostre entorn laboral. 
Pensat per... Equips que volen promoure la inclusió i la diversitat en l'entorn laboral. 
Apta per a equips de tots els sectors i nivells jeràrquics, interessats en la creació d'un ambient de treball més equitatiu i respectuós.
L'activitat 'Diversitat de gènere i sexual a l'entitat o l'empresa' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor