Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Oliver S.Watson

La seva missió és acompanyar persones i equips per un millor rendiment i benestar cap a objectius, tant  personals com  professionals, en la recerca de claredat en la situació actual, així com en l'equilibri en el canvi per transitar a l'estat desitjat. El seu camí ha anat evolucionant i integrant els seus coneixements mitjançant l’estudi, l’experiència, guiat per la intuïció i la diversió seguint les pistes d'aquest camí únic que és la vida. Utilitza aquestes habilitats en l’entorn educatiu i corporatiu dissenyant programes de desenvolupament personal i organitzacional tant a nivell nacional com internacional. Format en ADE, Coaching, PNL, Mindfulness. És també especialista en musicoteràpia i percussió. Les seves sessions són tota una experiència musical i emocional. 

Web.:  Oliver S. Watson

De 8 a 10:
205 €/Participant
De 11 a 14:
125 €/Participant
De 15 a 20:
103 €/Participant
De 21 a 30:
80 €/Participant
IVA no inclòs
Un equip: una tribu
No fa tant de temps que ens reuníem vora el foc per explicar-nos histories els uns als altres compartint en cercle plegats mirades, somriures, complicitats, ... i créixer com a grup.
Objectius
  • Prendre consciencia del nostre equip
  • Potenciar les nostres relacions i vincles
  • Empoderar l´equip per passar a un altre nivell
Que farem

Taller vivencial  i innovador on crearem aliances entre els membres de l´equip per assolir els reptes  que plantejarem per transformar-nos en alguna cosa més que un equip i veure'ns com una tribu. Farem servir cos, moviment, veu, energia, instruments, pintures i tòtems per enfortir els vincles sincronitzant-nos, coordinant-nos, generant confiança i suport entre els membres del clan.

Pensat per... Equips de persones que desitgin profunditzar en l'optimització  de la comunicació amb dinàmiques vivencials per a un millor rendiment col·lectiu elaborant estratègies.