Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza

Music Training Lab

La seva missió és acompanyar persones i equips per a un millor rendiment i benestar cap a objectius, tant  personals com  professionals,  en la recerca tant de claredat en la situació actual, així com en l´equilibri en el canvi per transitar a l'estat desitjat. El seu camí ha anat evolucionant i integrant els seus coneixements mitjançant l’estudi, l’experiència, guiats per la intuïció i la diversió seguint les pistes d'aquest camí únic que és la vida. Utilitzen aquestes habilitats en l’entorn educatiu i corporatiu dissenyant programes de desenvolupament personal i organitzacional tant a nivell nacional com internacional. Les seves sessions són tota una experiència musical i emocional. 

Web.:  Music Training Lab


De 8 a 10:
205 €/Participant
De 11 a 14:
125 €/Participant
De 15 a 20:
103 €/Participant
De 21 a 30:
80 €/Participant
IVA no inclòs
Ritme i moviment
Les persones dintre de les organitzacions  som persones  amb cos, ment i emocions on les dinàmiques mitjançant el moviment  i el ritme ens permeten generar dinàmiques on els membres ens descobriran els uns als altres en un mode nou. La zona de confort personal es veurà ampliada i els vincles reforçats.  El joc i les metàfores com a eines de connexió per treballar aspectes en quant a patrons de treball, gestió del estrès, interdependències entre les persones, lideratge que ens permetrà créixer com equip.

CURS BONIFICABLE AMB EL CRÈDIT FORMATIU - FUNDAE - 

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)

Objectius
  • Cohesionar l´equip
  • Experimentar des de el joc aspectes de l´equip
  • Reflexionar sobre patrons de treball i millores
Que farem Treballarem creant plataformes on els participants aniran entrant i trencant el gel entre ells.  Pujarem els nivells d´energia per crear conjuntament ritmes senzills on un es suma a l´altre per co-crear i adonar-nos de la importància de l´escolta, respecte, reactivitat en situacions del dia a dia a la feina però des de el joc.  Darrere de cada dinàmica hi haurà una integració dels aprenentatges.
Pensat per... Equips de persones que desitgin profunditzar en l'optimització  de la comunicació amb dinàmiques vivencials per a un millor rendiment col·lectiu elaborant estratègies.