Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Ana Tutzó

Consultora en gènere, gestora cultural, Graduada en Art i Disseny per la UAB i Postgrau Gènere i Igualtat per la UAB, impulsora de diferents projectes per introduir la perspectiva de gènere i diversitat amb metodologies innovadores. Ha impartit nombrosos cursos de formació per ens públics, ens privats i del tercer sector. L'Anna viu i es desviu per visibilitzar una problemàtica instaurada d'arrel a la nostra societat i, sense fiscalitzar, sap acompanyar en la reflexió d'un tema delicat però present en el món laboral.

De 10 a 15:
40 €/Participant
De 16 a 20:
30 €/Participant
De 21 a 30:
20 €/Participant
IVA no inclòs
Cal parlar de gènere
Vivim immersos en una societat d’arrels profundament tradicionals on els rols de gènere, malgrat trobar-se en un procés de canvi, encara persisteixen en molts àmbits. Fer una tasca de sensibilització i donar llum a com encara avui dia acceptem situacions quotidianes de discriminació és un repte per a empreses i entitats. Aquesta dinàmica està pensada per sensibilitzar i alhora donar eines per conviure en una societat més justa i lliure.

Cal una entrevista prèvia amb el responsable de contractació de la formació. 

Activitat pràctica basada en la formació "Perspectiva de gènere, claus d'èxit"
Objectius
Transformar els espais de treball i col·laboració en espais lliures d'estereotips, donant llum a com de manera invisible continuen presents a la nostra societat.
Aprofundir en conceptes que ens donaran eines per esdevenir entitats o empreses que treballin per una societat lliure de discriminacions, on la igualtat d’oportunitats i de drets sigui real i plena.
Que farem
A partir d'una introducció on repassarem conceptes necessaris per garantir la igualtat de drets i oportunitats de dones i homes a les empreses i entitats, passarem a una part pràctica, la qual es desenvolupa amb tècniques del rol playing i el teatre. Partint de les pròpies vivències i el propi cos, analitzant les nostres emocions, i fent propostes de canvi, per poder viure en primera persona les experiències proposades, aprendrem de nosaltres i dels altres des d'una perspectiva necessària. 
Pensat per... Empreses, entitats i col·lectius que vulguin prendre consciència de la perspectiva actual de gènere, i vulguin iniciar un procés de transformació, sent conscients de la dificultat, traves i riscos que pot comportar en un grup de treball. 
Equips que volen promoure la inclusió i la diversitat en l'entorn laboral. 
Apta per a equips de tots els sectors i nivells jeràrquics, interessats en la creació d'un ambient de treball més equitatiu i respectuós.
L'activitat 'Cal parlar de gènere' la podràs realitzar en les següents fórmules:
FÓRMULA BONIFICABLE
FÓRMULA Vivència i cohesió
De 8 a 99 participants
Aquesta fórmula combina una activitat específica de foment de la cohesió de grup amb un altre de caire esportiu o de descoberta de l'entorn natural o cultural. La combinació entre l'entorn i l'equip. 

Objectius de la jornada:
Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa.
Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
Llegir-ne més
Des de 43 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
BANY DE BOSC I MÉS
FÓRMULA Cor verd
De 8 a 15 participants
Una manera diferent de connectar amb la natura i un mateix, fent simbiosi amb el bosc. Un pas important per prendre consciència de la importància què tenim com a individus per a la preservació de medi natural.  Es pot combinar amb una experiència de cohesió o de vivència compartida.

Objectius
Fomentar l'interès i el respecte per la natura.
Fomentar i mantenir el benestar dels equips humans.
Crear equips cohesionats i amb bon clima de treball.
Llegir-ne més
Des de 70 €/px
> Responsabilitat social
CANVIANT EN POSITIU L'ENTORN
FÓRMULA Impacte Social i Ambiental
De 8 a 40 participants
Fórmula on combinar una activitat de Responsabilitat Social Corporativa  amb una activitat més dinàmica de cohesió. Aprofitant l'avinentesa, de fer una acció positiva pel nostre entorn, per millorar les relacions de l'equip.

Objectius
Cuidar de les relacions d'equip
Fomentar l'interès i el respecte per la natura i el territori
Crear espais d'interacció entre equips
Llegir-ne més
Des de 51 €/px
> Responsabilitat social