Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Rosa María i Pere Antón

La ceràmica va fer descobrir a Pere Antón la seva connexió amb la natura, l'art i la creativitat com a mitjà de sensibilització i de transformació. Rosa Maria es va interessar sempre per la salut. L'any 1993 va ser cofundadora d'un centre de dietètica i salut. Ella expressa el seu art estimant tot allò que fa. A tots dos els encanta compartir amb els altres. Amb la seva dedicació i atenció aconsegueixen un espai càlid i harmoniós on les persones se senten molt ben acollides.
De 8 a 15:
30 €/Participant
De 16 a 35:
25 €/Participant
IVA no inclòs
Ceràmica Rakú

La tècnica Rakú és una tècnica decorativa que es remunta a les antigues civilitzacions japonesa i xinesa. Es tractava d'una tècnica per decorar gots i tasses de te per ser utilitzades en festes i cerimònies. La seva rapidesa d'elaboració ens permet conèixer el procés manual, tècnic i màgic de la ceràmica de manera fàcil i atractiva. Més enllà d'una tècnica artística, el rakú també ens proposa sentir allò que fem així com gaudir-ne ja que estem en contacte amb el gran element terra.

Pinta i cou la teva peça de ceràmica amb aquesta tècnica mil·lenària i a  més…t'ensenyem a crear la teva pròpia espelma amb cera vegetal!

Objectius · Aprendre en equip una nova tècnica decorativa.
· Gaudir en grup del contacte amb la terra.
· Generar relacions conscients i respectuoses amb el medi natural.
Que farem Pintarem i courem una peça de ceràmica amb aquesta tècnica mil·lenària i a  més crearem  la nostra pròpia espelma amb cera vegetal. Farem una reflexió sobre els elements de la terra i la nostra connexió amb ells. 
Pensat per...
Equips que desitgen experimentar amb la creativitat i la tècnica artística mentre treballen junts en un projecte comú. 
Grups de treball que valoren la col·laboració, la concentració i l'aprenentatge mitjançant les arts visuals.
Equips de persones interesades en el món de les arts decoratives.
Col·lectius intessats en restar connectats amb el medi natural des de diverses perspectives.