Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Rosa María i Pere Antón

La ceràmica va fer descobrir a Pere Antón la seva connexió amb la natura, l'art i la creativitat com a mitjà de sensibilització i de transformació. Rosa Maria es va interessar sempre per la salut. L'any 1993 va ser cofundadora d'un centre de dietètica i salut. Ella expressa el seu art estimant tot allò que fa. A tots dos els encanta compartir amb els altres. Amb la seva dedicació i atenció aconsegueixen un espai càlid i harmoniós on les persones se senten molt ben acollides.
De 8 a 15:
30 €/Participant
De 16 a 35:
25 €/Participant
IVA no inclòs
Ceràmica Rakú

La tècnica Rakú és una tècnica decorativa que es remunta a les antigues civilitzacions japonesa i xinesa. Es tractava d'una tècnica per decorar gots i tasses de te per ser utilitzades en festes i cerimònies. La seva rapidesa d'elaboració ens permet conèixer el procés manual, tècnic i màgic de la ceràmica de manera fàcil i atractiva. Més enllà d'una tècnica artística, el rakú també ens proposa sentir allò que fem així com gaudir-ne ja que estem en contacte amb el gran element terra.

Pinta i cou la teva peça de ceràmica amb aquesta tècnica mil·lenària i a  més…t'ensenyem a crear la teva pròpia espelma amb cera vegetal!

Objectius · Aprendre en equip una nova tècnica decorativa.
· Gaudir en grup del contacte amb la terra.
· Generar relacions conscients i respectuoses amb el medi natural.
Que farem Pintarem i courem una peça de ceràmica amb aquesta tècnica mil·lenària i a  més crearem  la nostra pròpia espelma amb cera vegetal. Farem una reflexió sobre els elements de la terra i la nostra connexió amb ells. 
Pensat per...
Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
Equips de persones interesades en el món de les arts decoratives.
Col·lectius intessats en restar connectats amb el medi natural des de diverses perspectives.