Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
KILI CICLING TOURS

Kili Cycling Tours és una empresa amb més de 10 anys d'experiència en cicloturisme. Amb seu a Sitges, són especialistes en les comarques del Garraf i el Penedès, tot i que organitzen viatges a altres indrets com Mallorca i el País Basc . Els seus tours son respectuosos amb el medi ambient i permeten descobrir llocs especials i amb una mirada diferent. Les bicicletes elèctriques són de la màxima qualitat, adaptades a tots els participants. I el millor, ells són uns apassionats dels pedals!

De 8 a 15:
44 €/Participant
De 16 a 30:
48 €/Participant
IVA no inclòs
Ruta en BTT elèctrica
Una ruta per les muntanyes del Garraf amb Bicicletes elèctriques de gran qualitat i acompanyats d'un guia especialitzat, amb el que descobrirem bonics racons mentre fem un esport apte per a totes les cames. 


Objectius
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
  • Millorar les relacions personals del membres del l’empresa i el clima laboral.
  • Pràcticar un esport integrador.
  • Descobrir indrets de gran riquesa natural. 
Que farem Acompanyats d'un guia que tindrà cura del ritme del grup i ens farà descobrir el paisatge utilitzant camins rurals, pedalarem un bon grapat de kilòmetres amb bicicletes elèctriques. Aquestes tenen diferents nivells de potencia, així la ruta la pot fer tot el grup al mateix ritme, però amb la intensitat que cadascú vulgui. La sortida i la tornada seran des del mateix espai on es realitza la resta de la fórmula. Una manera engrescadora i diferent de conèixer l'entorn, i compartir una bona estona. 
Pensat per...
Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
Equips de persones que volen compartir una jornada descobrint la natura tot practicant esport.