Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants perquè l'experiència sigui el màxim de valuosa. 
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sánchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta. 
De 8 a 15:
18 €/Participant
De 16 a 25:
15 €/Participant
De 16 a 30:
12 €/Participant
De 31 a 60:
10 €/Participant
IVA no inclòs
Karaoke
La millor manera de passar-ho i bé i perdre la vergonya, és sens dubte, fer un karaoke de cançons conegudes on tothom hi pugui participar. A més, hi ha l'opció, voluntària, de disfressar-se, de simular que es toca un instrument i fins i tot fer de disc-jockey.
Objectius
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
  • Ajudar a perdre la vergonya i agafar seguretat davant davant de públic.
Que farem Després del sopar,  amenitzarem la festa amb una bona estona de música on alguns dels participants podran cantar o simular tocar instruments mentre els altres ballen i coregen. A la segona part, els mateixos participants faran de disc-jokeys intentant ser els top 1 de la nit. 
Pensat per...
Equips que busquen una experiència divertida i enriquidora que promogui la camaraderia i la confiança. 
Equips que gaudeixen de l'expressió artística i la música, i que desitgen compartir moments d'entreteniment i desconnexió.