Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Ana Tutzó

Consultora en gènere, gestora cultural, Graduada en Art i Disseny per la UAB i Postgrau Gènere i Igualtat per la UAB, impulsora de diferents projectes per introduir la perspectiva de gènere i diversitat amb metodologies innovadores. Ha impartit nombrosos cursos de formació per ens públics, ens privats i del tercer sector. L'Anna viu i es desviu per visibilitzar una problemàtica instaurada d'arrel a la nostra societat i, sense fiscalitzar, sap acompanyar en la reflexió d'un tema delicat però present en el món laboral. 

De 10 a 15:
75 €/Participant
De 16 a 20:
50 €/Participant
De 21 a 30:
40 €/Participant
IVA no inclòs
Perspectiva de gènere, claus d'èxit
Vivim immersos en una societat d’arrels profundament tradicionals on els rols de gènere, malgrat trobar-se en un procés de canvi, encara persisteixen en molts àmbits. Fer una tasca de sensibilització i donar llum a com encara avui dia acceptem situacions quotidianes de discriminació és un repte per a empreses i entitats. Aquesta acció formativa està pensada per sensibilitzar i alhora donar eines per conviure en una societat més justa i lliure.

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Transformar els espais de treball i col·laboració en espais lliures d'estereotips, donant llum a com de manera invisible continuen presents a la nostra societat.
  • Aprofundir en conceptes que ens donaran eines per esdevenir entitats o empreses que treballin per una societat lliure de discriminacions, on la igualtat d’oportunitats i de drets sigui real i plena.
Que farem
Combinant una part teòrica i una pràctica, repassarem conceptes necessaris per garantir la igualtat de drets i oportunitats de dones i homes a les empreses i entitats.
La part pràctica es desenvolupa amb tècniques del rol playing i el teatre, partint de les pròpies vivències i el propi cos, analitzant les nostres emocions, i fent propostes de canvi, per poder viure en primera persona les experiències proposades.
Pensat per... Empreses, entitats i col·lectius que vulguin prendre consciència de la perspectiva actual de gènere, i vulguin iniciar un procés de transformació, sent conscients de la dificultat, traves i riscos que pot comportar en un grup de treball. 
L'activitat 'Perspectiva de gènere, claus d'èxit' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

  • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
  • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
  • Crear equips cohesionats
  • Millorar el treball en equip
  • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor