Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Equip Descoberta

Descoberta compta amb un equip de dinamitzadors que treballa en diversos àmbits (Formació, participació ciutadana, projectes culturals, serveis de lleure). Formats en sociologia, pedagogia, psicologia, filosofia, educació ambiental i lleure, tenen  un munt de recursos per ajudar a assolir els objectius fixats. Treballen en projectes per ajuntaments i d'altres administracions, per al sector privat i per al món educatiu. En funció de l'activitat o la formació, un o dos dinamitzadors de l'equip acompanyen al grup donant protagonisme als participants per a que l'experiència sigui el màxim de valuosa. 
Mireia Maluenda, Israel Palacio, Laia Tarafa, Marta Juanpera, Maria Sánchez, Laura Codera, Pau Josa, Arnau Lorite, Jordi Pellicer, Francesc Oliveres i Marc Rogero formen part de l'equip de dinamitzadors de Descoberta. 
De 8 a 12:
45 €/Participant
De 13 a 18:
34 €/Participant
De 19 a 25:
24 €/Participant
De 26 a 39:
18 €/Participant
De 40 a 60:
17 €/Participant
IVA no inclòs
Apicultura
El món de les abelles, és un món coordinat, metòdic i conscient de com produir, cuidar-se i treballar en equip de forma exitosa. Observant i coneixent aquesta vivència compartida podrem extreure moltes eines per a la millora del nostre dia a dia a la feina. Gaudint de l'aire lliure i en contacte amb la natura, compartint amb els companys i companyes serà una jornada lúdica i molt enriquidora.
Objectius
  • Descobrir el món de les abelles i vincular-lo amb l'àmbit professional.
  • Contacte amb la natura i cohesió de grup.
  • Donar importància al treball en xarxa i la repartició de tasques.
  • Generar relacions conscients i respectuoses amb el medi natural.
Que farem Visita a les arnes i explicació sobre les característiques de les abelles i l'organització dins del rusc. Dinàmiques de relació de grup ambientades en el món de les abelles.
Pensat per...
  • Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
  • Apropiat per a equips interessats en aprendre sobre la importància de les abelles per a l'ecosistema. Òptim per a equips disposats a treballar en un entorn natural i a col·laborar en tasques pràctiques.