Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Isotònia

Isotònia és una consultoria en innovació que té una àmplia experiència com a assessora i formadora d'empreses, ens públics i projectes emprenedors. També en implantació d'estratègies de gestió i sistematització de la innovació i transformació organitzacional. També són assessors acreditats en Gestió de la innovació per ACCIÓ i Business Coach Hc 2020 SME Instrument (UE).  La seva tasca es recolza amb el marc metodològic de referència dels "10 tipus d'innovació" de Doblin, que proporciona una manera holística de definir reptes i d'identificar noves oportunitats de negoci més enllà de la mera creació de productes: desenvolupant innovacions desitjables per l'usuari, viables com a negoci i tecnològicament factibles. 
https://isotonia.cat/
De 8 a 10:
120 €/Participant
De 11 a 14:
100 €/Participant
De 14 a 20:
85 €/Participant
De 21 a 30:
70 €/Participant
IVA no inclòs
Metodologia ‘canvas’: un llenç per a cada necessitat
Amb el Business Model Canvas d’Alexander Osterwalder com a abanderat, els canvas o llenços han esdevingut suports visuals i eines de treball indispensables en els darrers anys, per la seva visual i versàtil fórmula d’estudiar i mostrar els aspectes clau de tota mena de negoci, i tot allò que en fa referència –competència, segments objectiu, proposta de valor, etc…Per a aquesta formació us proposarem fer una selecció prèvia per treballar d’acord a les vostres necessitats.

En cas de no fer la bonificació, es descompta un 15% de l'acció formativa (Gestió del crèdit formatiu.)
Objectius
  • Aprendre, de manera totalment pràctica i aplicada, a emprar l'acurada selecció de llenços i eines proposats ad hoc als projectes dels participants.
  • Esbrinar com mantenir / generar uns models de negoci competitius i guanyadors gràcies a la metodologia ‘canvas’.
  • Esdevenir autònoms a l’hora d’implementar tant diferencials tècniques, eines i metodologia.
Que farem
  • Iniciar-nos en l’ús d’eines àgils i a la metodologia Lean, molt més actuals que els mètodes tradicionals de desenvolupament de plans de negoci.
  • Aprendre a visualitzar de manera transversal totes les activitats afins a la nostra cadena de valor, i de quina manera incidir en la millora de cadascuna.
  • Identificar i desenvolupar productes i serveis que encaixin perfectament amb un mercat acotat per una tipologia de clients concreta i d’acord a la nostra activitat.
Pensat per...
  • Empreses cercant innovar en el seu model de negoci o llançar nous productes.
  • Empreses i startups que vulguin validar el seu model.
  • Ens públics o privats que vulguin conèixer i/o emprar aquesta metodologia.