Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Isotònia

Isotònia és una consultoria en innovació que té una àmplia experiència com a assessora i formadora d'empreses, ens públics i projectes emprenedors. També en implantació d'estratègies de gestió i sistematització de la innovació i transformació organitzacional. També són assessors acreditats en Gestió de la innovació per ACCIÓ i Business Coach Hc 2020 SME Instrument (UE).  La seva tasca es recolza amb el marc metodològic de referència dels "10 tipus de innovació" de Doblin, que proporciona una manera holística de definir reptes i d'identificar noves oportunitats de negoci més enllà de la mera creació de productes: desenvolupant innovacions desitjables per l'usuari, viables com a negoci i tecnològicament factibles. 

De 8 a 10:
120 €/Participant
De 11 a 14:
100 €/Participant
De 14 a 20:
85 €/Participant
De 21 a 30:
70 €/Participant
IVA no inclòs
Genera un model de negoci innovador
Idiomes: CA - EN - ES
A partir del plantejament estratègic formulat per W. Chan Kim en el seu best-seller “La estrategia del océano azul”, en aquest curs aprendrem la manera de fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda d’acord a les motivacions i necessitats reals dels clients.

Objectius
 • Esbrinar com deixar de costat a la competència, ampliant els límits del mercat per mitjà de la innovació.
 • Descobrir com plantejar un terreny de joc sense límits marcats, sense competidors, sense una mida establerta, segons la nostra oferta i manera d'operar.
Que farem
 • Copsar els fonaments de l'Estratègia de l'Oceà Blau i esbrinar de manera molt pràctica i vivencial com replicar-la en el nostre negoci.
 • Inspirar-nos en casos d'èxit com IKEA, el vi Yellow Tail, les aerolínies de baix cost i altres per implementar la teoria bàsica aplicada.
 • Treballar en el redisseny de la nostra pròpia proposta mitjançant l'ús de les eines més determinants: la matriu ERIC, el llenç estratègic, el mapa PEC, etc.
Pensat per...
 • Empreses cercant la seva proposta de valor diferencial.
 • Equips empresarials, emprenedors i professionals de tots els sectors interessats en crear o redefinir nous espais de mercat. 
 • Equips que busquen estimular la seva creativitat, generar idees innovadores i transformar-les en projectes viables.
 • Startups o grups de treball que desitgen explorar i validar noves oportunitats de negoci, reinventar-se i diferenciar-se en un entorn empresarial competitiu.
L'activitat 'Genera un model de negoci innovador' la podràs realitzar en les següents fórmules:
APROFITEU ELS CRÈDITS FORMATIUS
FÓRMULA Acció formativa
De 8 a 30 participants
La formació Outdoor consisteix a realitzar una activitat formativa fora de l'espai de treball habitual per al conjunt de l'empresa per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements que després seran aplicables a l'empresa.  Aquestes formacions es poden abonar a través de Fundae,  ja que s'aprofita el crèdit formatiu. 

Objectius de la jornada:

 • Augmentar la coneixença entre els membres de l’empresa
 • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral
 • Adquirir coneixements específics per al desenvolupament de la tasca professional
Llegir-ne més
Des de 52 €/px
> Formació Outdoor
2 DIES I 1 NIT - BONIFICABLE
FÓRMULA Formació equip 2 dies
De 8 a 30 participants
La formació outdoor consisteix en dur a terme una activitat formativa per al conjunt de l'empresa, per a un departament o per a un equip de treball per aprendre conjuntament uns coneixements específics que després seran aplicables a l'empresa. 

Aquesta proposta s'abona a través del Fundae, per la qual cosa el seu cost no suposa un extra per a l'empresa, ja que s'aprofita el crèdit formatiu.

En aquesta modalitat, el grup s'allotjarà a la casa i completarà la formació amb una activitat de cohesió o activa.  

Objectius:
 • Crear equips cohesionats
 • Millorar el treball en equip
 • Adquirir habilitats específiques per al desenvolupament professional
Llegir-ne més
Des de 119 €/px
> Dinàmiques de cohesió
> Vivències compartides
> Formació Outdoor