Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
ROC ROI
El que va començar amb dos germans bojos pels esports d'aventura, els Carlos i Luís Rabaneda,  ara és una plantilla de més de 50 persones, experts i guies, que comparteixen els principis de l'empresa i gaudeixen de les experiències tant com els aventurers que s'animen a tastar-les a qualsevol dels centres RocRoi. Disposen de centres  de muntanya als Pirineus i de mar a Vilanova i la Geltrú.  Aquests són de màxima qualitat, amb tots els serveis, i situats en indrets estratègics, amb serveis complementaris de restauració i d'esbarjo.  Una empresa de referència mundial al costat de casa. 

Web: Roc Roi
De 10 a 30:
76 €/Participant
De 31 a 60:
66 €/Participant
IVA no inclòs
Kaiak
Les platges del Garraf són perfectes per a la iniciació en els esports nàutics.  L'Open Caiac és un esport apte per a tothom que permet gaudir del mar alhora que es fa una activitat esportiva en equip. Es realitzarà una excursió fins al Pasifae (monument característic de Vilanova) descobrint l'skyline de Vilanova i la mitologia Grega, alhora que es fa la iniciació d'Open caiac amb els companys i companyes d'equip. 
Objectius
  • Augmentar el coneixement entre els membres de l’empresa.
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
  • Resoldre reptes de manera conjunta.
Que farem Itinerari d'iniciació per la costa del Garraf amb Open-Caiac que ofereix una gran estabilitat, descobrint els racons del frontal marítim i gaudint de l'entorn.

Pensat per... Equips aventurers i que gaudiran de l'experiència de treballar junts en un entorn marí. 
Òptim per a equips disposats a assumir reptes i a superar-los amb col·laboració i coordinació.