Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Josep M.Rosell. Tècnic enòleg i viticultor
Pertany a la cinquena generació d’una família del Baix Penedès que es dedica a la vinya des del 1868. Un dia va decidir que, a més de conrear la terra com els seus avantpassats, també volia començar a elaborar el seu propi vi. Gràcies a la seva inquietud i empenta, el seu somni es va acabar fent realitat el 2010 amb el naixement de Finca Mas Perdut.

Rebeca Ollé. Tècnica enòloga
Va començar la seva vida professional dedicada a la nutrició humana i la dietètica. Després d’uns anys centrats en aquesta professió, va decidir obrir-se una nova finestra al món enològic, que sempre ha estat la seva gran passió i afició. Després de realitzar estudis especialitzats, s’incorporà com a enòloga al celler de Finca Mas Perdut.

De 8 a 30:
21.6 €/Participant
IVA no inclòs
Tast de Vins i Caves a la finca "Mas Perdut"
Tast de diferents vins i caves del Penedès, passant un dia ple de nous gustos i olors en bona companyia. Descobrirem un petit celler del Penedès amb producció pròpia, on veurem com és tot el procés de l'elaboració del vi, previ al tast. 
Objectius
  • Descobrir de manera conjunta el món del vi. 
  • Millorar les relacions personals dels membres de l’empresa i el clima laboral.
  • Fer activitats culturals en grup per unir vincles.
Que farem Descobrirem els secrets de l’elaboració del vi i farem un tast amb els millors vins del celler. De la mà dels mateixos productors, ens endinsarem en la cultura del vi en una descoberta única de les terres del Baix Penedès en un bell indret on podrem combinar la descoberta amb una altra activitat. 
Visitarem la vinya, el celler i farem un tast de vins acompanyat de coques enramades per gaudir de la millor manera els gustos del Penedès. 


Pensat per... Grups d'empresa que fa temps que treballen junts, grups de treball que inicien projectes, entitats, associacions.
Equips de persones gaudeixen descobrint el territori i productors, interessats en passar una jornada agradable enològica.