Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Masia Can Julià
Baix Llobregat
La Masia de Can Julià és un espai extraordinari, tant per l’amplitud i bellesa del lloc com per la sensibilitat dels qui l’han restaurat. Aquesta gran edificació de 2.800 m2 es va començar a construir al segle XV i es troba al sud de Sant Esteve Sesrovires. L’envolta un paisatge de boscos i vinyes –en ella es van crear els vins Bach al segle XIX–, amb la inconfusible silueta de la muntanya de Montserrat a l’horitzó.

Can Julià, es troba situada en un entorn natural privilegiat. Envoltada de boscos, prats i vinyes, i a tan sols 26 km de Barcelona i 28 de l’aeroport, atorguen a aquesta Masia una situació ideal per a dur a terme tot tipus d’esdeveniments col·lectius.

L’arquitectura singular, l’amplitud i bellesa dels seus espais, els espais restaurats amb cura i respectant estructures i materials naturals aporten a cada racó un ambient càlid i acollidor. La Masia disposa de 15 habitacions, dissenyades cadascuna amb un estil propi i característic que les converteixen en un espai ideal per a realitzar estades i esdeveniments durant diversos dies, i diverses sales on fer tallers, cursos i activitats d’un dia.
Característiques

Places a passar el dia: De 20 a 80
Places a dormir: 
30 habitacions dobles o triples
15 habitacions individuals
Sales de treball interiors: 3
Espais de treball exteriors: 2
Wifi
Projector
Menús

Menú ovolactovegetarià
Altres opcions a consultar
Destacats

Aprop de Barcelona
Vistes a Montserrat
Casa amb encant 
Espai eco-sostenible